Projektarbete

Happ då måste jag anse mig som klar med projektarbetet. Det ska vara inlämnat imorgon halv 9, annars blir det nog ett IG.... Jag känner faktiskt att jag inte är redo än att lämna in det , men va fan. Det får vara som det blir. Jag hoppas såklart på ett VG minst.. Jag åkte ju inte tre mil för ett G lixom ..... ;)

Nu måste jag packa, drar till Öland imorgon med klassen. Hoppas det blir kul och att vi får fint väder!
Grillfesten igår var väldigt rolig. Vi träffades runt 18.00 hos surre och var kvar där till klockan slog 03.00 ungefär. Väldigt roligt. Vi hade två dansmattor som vi utmanade varandra på.. Svårt att hänga med när det gick fort, kändes som om man var tvungen att vara en bläckfisk för att hinna med ibland.


Dröm.

Drömde den där förbannade drömmen i gen. Den där då  jag dör och ingen saknar mig. Va fan drömmer jag den för? Drömmen är ju nästan exakt lika dan varje gång, det enda som skiljer att det blir mer och mer människor ... Jag är ingen person som försöker tyda drömmar osv. Men när man har drömt en EXAKT lika dan dröm 6 el 7 gånger nu så börjar man ju fundera.. Så jävla drygt.
Sedan under dagen går man bara och tänker på den där jävla drömmen....
Fy fan vad jobbigt. Hatar drömmar...

Nog om det.

Idag har faktiskt varit en trevlig dag. Underbart väder! Dagen började med att jag, Helena, speedy och henke drog ner på stan och fikade. Satt faktiskt ute och åt, mycket härligt. Sedan blev det kubb. Raffe och Surre blev med också. Fasen, vi höll ju på att starta krig där. Irritationen ökade mer och mer ju längre tiden gick. Alla var lika dåliga förlorare och körde med olika regler.
Senare på kvällen drog vi vidare till en liten fest. Efter det bar det hemmåt.

Imorgon är det grillfest. Ska bli jäkligt kul. Massa roligt folk, go mat och Öl. Ska nog bli en toppenkväll det där. Längtar.

Nu kallar john blund.. Godnatt.

-Helen.fy fan.

Blev väck tidigt idag av telefonen. Tänkte att nu när jag ändå är vaken kan jag ju ta på mig springskorna och ta mig en fin runda så här på morgonkvisten, eftersom det säkert är så himla fint väder ute.
Går fram till mitt fönster, drar upp rullgardinen och vad är det jag ser?! DET SNÖAR! !FY I HELVETE.
Det snöar ju inte lite heller, det ligger ju kvar också. Damn it!. Får väl hoppas att detta är den sista snön på en 7-8 månader....

Nä, ja e int´ bitter.

Tristess

[X] Snott den här listan
[X ] Rökt en cigarett
[X] Snusat
[X] Varit full
[  ] Fått sparken
[  ] Bott utomlands
[X] Varit knytnävsslagsmål
[X] Rymt hemifrån
[X] Haft känslor för någon som inte känt lika
[X] Haft käsnlor för någon som känt samma
[  ] Blvit arresterad
[X] Hånglat med en främling
[  ]Gått på blinddejt
[  ] Ljugit för en kompis
[  ] Varit kär i en lärare
[X] Bråkat med en lärare
[X] Skolkat
[  ] Legat med en arbetskamrat
[X] Sett någon död
[  ] Spytt i en bar
[X] Åkt snowboard
[X] Legat på rygg och beundrat molnen
[  ] Gjort en snöängel naken
[X] Byggt ett sandslott
[X] Hoppat i en vattenpöl
[X] Fuskat när jag spelat spel
[X] Varit ensam
[X] Somnat på skolan/jobbet
[  ] Använt falskt ID
[  ] Älskat under en solnedgång
[X] Rört en orm
[X] Sovit under stjärnorna
[X] Blivit missförstådd
[X] Vunnit en tävling
[  ] Varit avstängd i från skolan
[X] Varit i en bilolycka
[X] Hatat mitt utseende
[  ] Varit vittnet till ett brott
[X] Blivit utsatt för ett brott
[X] Ifrågasatt min hjärna
[X] Gått barfota och trampat lera mellan tårna
[X] Varit vilse
[X] Simmat i havet
[X] Känt som att jag håller på att dö
[X] Sjungit karaoke
[X] Betalat för mat med bara mynt
[X] Fångat en snöflinga med tungan
[X] Dansat i regnet
[X] Skrivit brev till tomten/Gud
[X] Blåst bubblor
[X] Gjort upp eld på en strand
[  ] Förstört en fest
[X] Åkt rullskridskor
[  ] Hoppat från en bro
[  ] Ätit hund/kattmat
[X] Slickat på frusen stolpe på vintern
[X] Kysst en fisk
[X] Suttit på ett tak
[X] Sittit uppe hela natten
[X] Inte duschat på en vecka
[X] Pallat äpplen
[  ] Brutit ett ben
[X] Fångat en fjäril
[X] Fuskat på ett prov
[X] Glömt någons namn
[X] Sovit naken
[ ] Gift mig
[ ] Skilt mig
[X] Druckit direkt från mjölkpaketet
[X] Gjort något olagligt
[ ] Smakat på grodyngel
[X] Känt mig elak
[ ] Varit gravid
[ ] Fått barn
[X] Varit alledes för snäll
[X] Tuggat kåda
[X] Skogsvandrat
[X] Badat naken
[X] Lyckats välta julgranen
[  ] Gjort lumpen
[X] Varit i något land utanför norden
[X] Önskat att jag varit död
[X] Tjuvåkt spårvagn/tåg/buss etc
[X] Gjort något jag ångrat
[  ] Varit på opera
[  ] Hoppat fallskärm
[  ] Åkt jetski
[X] Modifierat denna listaPåsklov.

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Har hänt en hel del sen sist. Påsklov nu, skönt som fan. I helgen hälsade jag på Lego. Trevligt som vanligt. Allt kanske inte var så jävla roligt, enligt mig. Men helgen är klart godkänd.
När jag kom hem var det bara att sätta sig vid datorn och ta tag i allt plugg och andra saker. Nu har jag lyckats bli klar med två saker, bara sju uppgifter kvar......

Igår hände det en kul sak. Klantarslet Helen var i farten igen. Jag,Raffe och Speedy våldgästade Henke. Runt 21.30 kom vi på att vi var hungriga och bestämde oss för att gå till Fontana för att köpa pizza. Henke drog med mig på en genväg, där man måste klättra över ett två meter högt och inte allt för stadigt staket. Henke hoppar över snabbt. Sedan kommer Jag, smidig som ett kylskåp. När jag står högst uppe på staketet brakar det och jag dyker ner med huvudet före mot marken. Som tur var så fanns det en snöhög kvar på backen, så jag landade ganska mjukt iallafall, tänk om det bara varit ren asfalt som jag körde ner huvudet i? Hade kanske inte varit fullt så kul då. Hur som helst så skrattade vi väldigt mycket. Helen har lyckats igen! Jippie. typiskt att den skulle braka när jag skulle klättra över , varför brakade den inte när Henke klättrade? Så jag kunde få häva ur mig lite skadeglädje? Ja, jag är väl för tung helt enkelt. Hah. Tjuv kanske inte är mitt framtida yrke..

I skrivande stund sitter jag på Haffas och jobbar, inte en käft här. Eftersom det är påsklov, har några bestämt att vi ska ha öppet en extra timme, tjoohej vad kul. En extra tristess-timme att fördriva på något vis. Tacka vet jag MSN.

När jag kommer hem kanske jag ska ut och springa. Får se hur det blir med det. Man blir så energisk när det är så här underbart fint väder ute. Kan faktiskt hända att jag tar mig en springtur. Får se hur min diciplin är halv 10 ikväll när jag kommer hem..


Backlund lämnar Leksand. Fan fan, trodde faktiskt att vi lyckades övertala han att stanna, men icke. Synd, jävligt synd..

Surt känns det också att FBK tog guld..

Svammel

Sitter i skolan och försöker plugga, men har alldeles för mycket annat i huvudet för att jag ska kunna prestera bra. Ögonen är riktade mot skärmen, men tankarna är någon annanstans, långt bort.  Vart dom är kan jag inte riktigt sätta fingret på. Man kan säga att tankarna tagit en jordenrunt resa med hög fart, och de åker alla till olika ställen... Förstår ni?
Tänk er en virvelvind istället. Låt oss säga att det är massa löv som blivit slukade och flyger omkring. Men i min  är varje löv i stället en tanke och virvelvinden är i mitt huvud.
Nej, ska sluta svamla nu. Nu är det mat.
Hakuna matata, what a wonderful phrase.
Halvtid

Onsdag och halvtid på min praktik. Är på turistbyrån här i Ludvika. Ett trevligt ställe med väldigt trevliga människor må jag säga. Det är ju inte precis den stressigaste platsen -vilket är skönt. Ingen tidspress alls, snarare är det åt andra hållet -att inte jobba för fort. Det var bland det första de sa till mig när jag började i måndags, "Och en sak till, Helen Jobba inte så fort, vi har inte så mycket att göra här". Hur skönt var det inte på en skala 1 - 10 att få höra det en måndagsmorgon? Så jävla skönt.

Jag hade hoppats på att kunna flirta till sig ett jobb där i sommar, men det var försent. Dessutom var körkort ett stort stort plus. Visserligen har jag förhoppnignsvis körkort i sommar men känns ändå rätt kört.

Igår var det barnvakt igen. Att vara dagisfröken är absolut inget framtidsyrke för mig. Jag var helt slut efter 30 min. Förstår inte hur man orkar springa omkring konstant i en halvtimme och skrika samtidigt. Gjorde jag det när jag var liten? Fan, ungarna lär ju ha kondition på elitnivå.
Sedan förstår jag faktiskt inte hur man orkar vara dagisfröken.

Idag var det min tur att besöka mr.Tandgrävare. Är det något jag inte gillar, så är det tandläkare och doktorer. Eller ja, sjukhus i största allmänhet ligger mig inte varmt om hjärtat om man säger så...
Inga hål, men tror ni inte på fan att jag måste komma tillbaka igen -på fredag! Måste få lite plast på någon tand som jag tappat en bit på när jag slog i den förrut. Inget som stört mig, men något som tydligen måste göras ändå.

När jag kom till haffas idag och skulle jobba, möttes jag av att området runt ingången var avspärrat. När jag såg det på långt håll, tänkte jag först att det varit inbrott eller något -dramatisk som jag är. Men sedan insåg jag att det var högriskområde för snö -och isfall.  Då småsprang man in faktiskt. Lite läskigt det där med istappar som hänger. Man vill ju lixom inte ha en sådan i nacken.. I skolan kan det hänga istappar som är runt 50cm och tjocka precis ovanför ingången. Att man inte kollar sådant oftare? Skitfarligt sånt ju.


Ääääh nu ska jag göra mig lite mat.

Hakuna matata

- Helen


Ps. Lego, jag hatar dig.                                                                                                                               ;)

Sick and Tierd.

Jag börjar bli sjuk. Har snorat länge nu och börjar få mer och mer ont i halsen. Imorse när jag vaknade var jag hesare än Mr.Armstrong själv för sjutton..
Jag är nog just nu också tröttare än Trötter i de sju dvärgarna.  Fast det är självförvållat, faktiskt. Har legat på 3-4 timmars sömn denna vecka. Inte bra, men har man mycket att göra så har man.

I helgen har jag flängt runt. I fredags hälsade jag på Lego, mycket trevligt var det.

På lördagen flyttade jag mig vidare till Ida i hofors. Blev fest där på folkan.
Festen var okej. Lite för ungt folk där, fjortisvarning faktiskt.  Och så lämnade jag leget hemma, så jag kom inte in i baren.

Men, hur det än är så har jag och ida kul -alltid. Skrattar alltid med den där tjejen. Underbart


Nu, i skrivande stund känner jag att jag har något stelt i mitt hår som bildat en klump. Måste vara banan från bananbrottningen jag och Peter hade i går. Peter är idas pojkvän. Pratar alltså inte om min bror som också heter peter.

Dagens citat:
Peter: "Hur fan kan DiLeva skriva en låt om att fiskar badar i vatten, är inte det lixom självklart?"
Ida: "De kan ju simma i Akvarium."
Jadu ida, vad innehåller ett akvarium?;)


Nu lär jag sova. Får inte försova mig imorgon. Det är första dagen på min praktik. Jag ska tillbringa veckan på turistbyrån.

Nattinatt

-Helen