Arbetslös och glad

Jag är arbetslös och meningslös men lever glad ändå, för jag har valt att för en tid få leva så.

Så sjunger Lars Winnerbäck i "Eldvakt". Den meningen stämmer in på mig just nu känner jag. Känns fortfarande lite skumt att ha slutat skolan. Har nog inte riktigt blivit van med titeln "arbetslös", eller det lite finare ordet  "mångsysslare" istället för att säga att man har sommarlov. Fortfarande finns skolklockan som ringer in i mitten av augusti i mitt huvud, och jag undrar när den ska försvinna?. Fast hittils som arbetslös och meningslös har jag haft det väldigt kul.
Hultsfred, midsommar är väl de två större grejerna som förgyllt min vardag.

Hultsfred var hur härligt som helst. Trodde ett bra tag att det inte skulle bli något hultsfred i år. Transporten sket sig flera gånger om. När vi en dag trodde att allt var klart, sket det sig sen dagen efter. Men, sen i sista sekunden kläcker brorsan ur sig att han kunde köra oss till hutlsfred på tisdagen  och sedan hämta oss på söndagen.  Vilken klippa. UNDERBART

ChillSå det blev jag,Karin,Sofa #2 som drog ner.
(På bilden är Sofia nr.2 fotografen.) Fyra personer var perfekt, inte för få och inte för många.  En annan sak som också var perfekt var vädret. Det duggregnade kanske 1minut på onsdagen, sen var det sol hela tiden. På söndagen när det var dags för hemfärd var det mulet -precis som man vill ha det. Fast på ditvägen gassade solen, tacka vetja AC.

Träffade massa trevligt folk. Tillexempel en, vars föräldrar har ett sommarställe där Karin bor. Snacka om att världen är liten.


Fast, solen värmde ju ölen också. Och vi glömde hink hemma. Hinkarna på hemköp tog slut snabbt och dessutom var de dyra.
Så det fick bli att fylla en påse med massa vatten och hänga den mellan två stolar, vilket fungerade väldigt bra faktiskt. En värdig ersättare istället för hinken.


sista dagenHar så många minnen som jag bara vill skriva ner. Men jag sparar de för mig själv. En del minnen är starkare än andra.

Grisigt blev det efter en veckas festival.
solnedgång


Jag måste bara avsluta med att visa en bild på solnedgången ikväll.
Underbart vackert. Försökte fånga den på bild, var inte så lätt att ta
genom fönstret, men jag lyckades nog ganska bra iaf.

 


Hultsfred nästa.

Har precis vaknat. Ska snart gå och packa klart väskan och göra i ordning mig. Sen drar jag till hultsfred. Brorsan ska köra ner- och hämta oss på söndagen -väldigt schysst må jag säga.
Så jävla skönt att hultsfred blir av iår. Ett tag såg det ínte ut som att vi skulle komma iväg, men med lite envishet och jävlarinamma så gick det. Fy fan vad kul vi ska ha det.


Klassen student.Min helg har varit underbar. Studenten på fredagen och sen fortsatte festen på lördagen i leksand. Studenten var konstig. Helt jävla underbar, men samtidigt vemodig och ledsam.
"Jag hade ett stort leende på läpparna och en tår i ögat",var det någon som sa. Tyckte det stämde rätt bra.
Kommer alltid minnas denna dag, och min klass.


Efter krogen, hamnade jag på någon efterfest med några till den tidiga morgonen. Det bjöds på mat och öl. Riktigt trevligt. Åkte hem vid halv 6 på lördag morgon, för att kunna sova någon timme iallafall innan jag och surre drog till Leksand, för att fotsätta festa.
Festen blev ganska lugn för min del, orkade inte festa så jävla mycket faktiskt. Men andra orkade det och fy fan vilken grisfest det blev ;).


BalSåg att jag inte skrivit något om balen. Orkar inte skriva en lång berättelse om hur det var och så, men jag kan ju säga att det var skit kul -en minnesvärd kväll. Jag och henke var värdparet, vilket var riktigt skoj faktiskt. Även fast man kände sig lite tjatig ibland kanske men...


Nu måste jag sticka och fixa det sista till Hultsfred. Ha så kul. Hej.


Säckgång

Ja, igår var det säckgång. Väldigt kul, gud vad jag skrek. Sista klassgrejen innan studenten .
Fy fan, den vemodiga och sentimentala Helen börjar komma fram nu känner jag....
Jag vill inte skiljas från min klass, vi har haft så jävla roligt dessa tre år, trots alla diskussioner som mest liknat en polsk riksdag. Vi är, eller var, en speciell klass på många olika sätt.
Kommer sakna Eko03. Vi är ju lixom lika hatade, som älskade -om inte mer hatade.


Eko3Säckgång