Standupcomedy SM....

....Ja, det har precis börjat här i Sthlm. Och lyckligtvis befinner jag mig i detta 08land just nu och valde därför att, tillsammans med två vänner, ta mig till Rådmansgatan och puben Norra Brunn -Ståuppkomikens mecka i Sverige- för att få vara med om ståuppkomik för första gången live. Varje kväll denna vecka uppträder åtta stycken stå på scen.. Just nu vill jag faktiskt bo i sthlm
trots att det var så sjukt varmt där inne så jag många gånger var rädd för att svimma, var det så värt det när man gick därifrån. Var så mycket folk (med tanke på ytan). Nästan en timme innan allt började fick de sista komma in, sen var det fullt. Coolt dessutom att en liten kille på max tio bast satt vid entrén och tog leg. Fatta att bli utslängd av en tioåring liksom. Måste kännas lite extra förnedrande och konstigt.

Hur som, jag garvade om och om igen i två timmar. Jag är ingen person som är bra på att återberätta skämt, så jag besparar er det, men jävlar vad glad jag är att vi valde att gå på det här, istället för bio som vi tänkte på först. Kanske kommer jag försöka återberätta något skämt. Risken finns att jag får en du-är-dum-i-huvudet-blick och får självförtroendet sänkt ännu en nivå, men jag ska försöka. Måste försöka. Hysteriskt kul. Roligast är när folk driver med sig själv. Jag älskar folk med självdistans. Eller ja, älska är ett lika starkt ord som hata, men jag gillar dessa människor skarpt iaf. Synd att jag åker hem imorgon.. Annars hade jag setat på samma stol, varenda kväll denna vecka.


Stand-up comedy SM....

....Ja, det har precis börjat här i Sthlm. Och lyckligtvis befinner jag mig i detta 08land just nu och valde därför att, tillsammans med två vänner, ta mig till Rådmansgatan och puben Norra Brunn för att få vara med om stå-upp komik för första gången live. Varje kväll denna vecka uppträder åtta stycken, varav en utses som vinnare och får då självklart  vara med i finalen.
Det var sjukt varmt där inne och man fick vara där tidigt för att överhuvudtaget få komma in. Nästan en timme innan allt började fick de sista komma in, sen var det fullt. Coolt dessutom att en liten kille på max tio bast satt vid entrén och tog leg. Fatta att bli utslängd av en tioåring liksom. Måste kännas lite extra förnedrande och konstigt.

Hur som, jag garvade om och om igen i två timmar. Jag är ingen person som är bra på att återberätta skämt, så jag besparar er det, men jävlar vad glad jag är att vi valde att gå på det här, istället för bio som vi tänkte på först. Kanske kommer jag försöka återberätta något skämt. Risken finns att jag får en du-är-dum-i-huvudet-blick och får självförtroendet sänkt ännu en nivå, men jag ska försöka. Måste försöka. Hysteriskt kul. Roligast är när folk driver med sig själv. Jag älskar folk med självdistans. Eller ja, älska är ett lika starkt ord som hata, men jag gillar dessa människor skarpt iaf. Synd att jag åker hem imorgon.. Annars hade jag setat på samma stol, varenda kväll denna vecka.Hemma bra men borta bäst..

...Känns det i alla fall just nu. Har bara sovit i min egna säng en natt på snart två veckor. Var iof ganska skönt att få sova i min säng, men fan vad rastlös jag är när jag är där. Känslan att jag bara måste hitta på något finns där hela tiden. I min lägenhet har man tråkigt.

Något som däremot inte har varit tråkigt är den senaste tiden. I onsdags förra veckan drog jag, tillsammans med Alex, upp till Östersund på Myggbugit (Hoppvecka). Mitt mål för den veckan var att ha jävligt kul och att bli klar med kursen. Första målet var nog klirrat innan vi ens kommit upp dit. Jag visste att det skulle bli skitkul och visst hade jag rätt. Med tanke på ALLA sköna människor som var där så kunde det inte bli annat än tokigt och skitkul. På söndagen, innan vi skulle bege oss vidare till Stockholmstrakter för att hoppa mer, uppnådde jag mitt andra mål. Att bli klar med kursen!
Är nog enda gången det är kul att få en intrasslad rigg och ett dopp i en iskall pool. Fy fan vad skönt! Äntligen!!

På lördagen var det dags för kräftskiva. Jag som är fisk- och skaldjursallergiker fick nöja mig med att bara smaka lite och köra på grillat istället. Synd, det är ju så gott. Några andra käkade surströmming. Var ju tvungen att prova och fan vad gott det var. Lukten tycker jag faktiskt inte heller är så jävla vidrig som alla andra säger. Visst, luktar ju inte hallon men det är Sverige. Det är Svensk sommar. Mamma blev helt förvånad att jag tyckte om det. Jag är överraskarnas drottning ibland verkar det som. :)

Var några Schweitzare som var trötta och landade på fältet där vi höll till. De ville ha en varsin säng för att sova. Istället möttes de av ett gäng fulla hoppare som sprang runt med kräfthattar och stank surströmming. Var nog inte precis det de väntade sig när de landade. Men men, de fick en varsin hatt de också och sängen fick vänta några timmar till.

Sitter just nu i hoppklubben. På vädret sa dom imorse att det skulle spricka upp i Dalarna till kvällen. Yes, tänkte jag och liftade med mamma, som var på väg till falun Nu ser det inte så ljust ut men... Vi får se. Är två timmar kvar så.... Det är så skönt att vara här. Som jag sa tidigare: I min lägenhet är man rastlös och har tråkigt. Här händer det inte mer, men här kan man koppla av och släppa tankarna ett tag.

Och det är precis det jag ska göra nu.....


Bilder kommer säkert upp senare...


Ciao.