Ny blogg.

jag har en ny blogg: hellen.bloggsida.se ... Får se om det är något jag gillar..,Helgen...

...Blev kanske inte den bästa. En helg som skulle bli en partyhelg med inflyttningsfest och grejer, blev istället en helg där man fick vara för sig själv och fundera lite ...

Fredagen den 29/2 var en märklig dag. En sån där dag som bara inte får finnas. Vila i frid.

Som sagt. Helgen blev lugn och jag tillbringade största delen av den ensam i min stuga, med avbrott för en fika med Stina och Emma på Siljan. En skön helg trots alla funderingar. Det var längesen jag hade en helg för mig själv där jag absolut inte gjorde någonting, utan bara vara. Själv.

Kollade för första gången på Let´s Dance. Visserligen på repris men ändå. Den där bonden Karl Petter är ju bara för skön. Såg honom när han var med på fråga Olle och där var han ju bara för härlig. Nu i Let´s Dance hoppas jag fan på att han eller Tony Rickardsson tar hem hela skiten. Jag menar, vilken syn att se en kille springa runt med lila tights och en rosa stringbaddräkt ovanpå (Tema 80tal). Han bjuder så mycket på sig själv. Jag som trodde att det bara fanns en vettig Värmlänning...

Kvalet närmar sig. Om typ tre veckor är det dags. Det är allvar nu. Varenda gång man börjar prata om kvalserien så får man en pirrande känsla i magen och snacka om att kroppen blir laddad....Inte en chans att jag kommer missa en enda match... Den månaden är det hockey som gäller och inget annat.

Fest i helgen i Karlstad för Leksingar. Synd att jag inte kan komma, verkligen. Låter som att det kommer bli sjukt roligt där. Kan inte någon kidnappa mig eller något?.

Hoppningen drar igång snart! Längtar så otroligt. Det enda jobbiga är väl att jag inte lyckats skaffa någon rigg ännu. Det måste lösa sig. Så är det bara... Annars får jag väl hoppa utan rigg....Hehe..

Imorgon börjar mitt nya liv, eller hur Jessica?