Midsommar och nakenbad.

I onsdags packade jag min väska och begav mig först upp till falun för att sedan, tillsammans med två andra hoppare från klubben, bege oss till orsa på midsommarbugi. Kan vara den bästa midsommarn jag haft på länge eller kanske någonsin. Hoppning, festa och en samling sjukt härliga människor fick mig att må så jävla bra dessa dagar. Hoppning på dagen och fest på kvällen -det är livet.
Själva midsommarafton blev lyckad. Vi bjöds på helstekt vildsvinsbuffé, vilket var väldigt gott. Efter det blev det dom klassiska lekarna där man springer fram till en pinne och ska snurra tio varv och sedan så fort som möjligt springa tillbaka till sitt lag.... Herregud. Var inte många sekunder jag stog på benen när jag skulle tillbaka och när man väl gjorde det gick det INTE rakt. Skum känsla när man ansträngde sig så mycket man bara kunde för att gå rakt men man drogs hela tiden mer och mer till höger. Som om det skulle vara världens starkaste magnet eller dammsugare som drog till sig en.. Haha, jaja, kul var det iaf. Efter det blev det dom vanliga... Ni vet, springa med en sked och potatis, säckhoppning osv. Som avslutning blev det brännboll. och bara det i sig var en intressant syn...

Runt midnatt var det dags för midnattsbad. Trevlig tillställning. Ca 20 fylla människor i alla åldrar nakenbadar i världens äckligaste tjärn där bottnen var av någon konstigt och äckligt jävla skit. Jag gick i .. åkte igenom botten och när jag stod med raka ben så var bottnen vid höften. Vi fattade nada. Dom sa ju att det skulle vara en sandstrand.. Nåja, vi simmade väl ut och skrattade ändå...Tills vi kollade till vänster och ser att den där omtalade sandstranden var endast 20 meter ifrån. Då skrattade vi ännu mer. Man var nog mer skitig efter det där badet än innan. Minnesvärt.

Kille 1 - Jag har aldrig ägt en sexleksak.
Tjej 1 - Räknas falukorv och pojkvän?
Vi körde leken "jag har aldrig" .. Intressant lek..

Hur som. Fem minnesvärda dagar. Nu är jag tillbaka i verkligheten igen. Tråkigt nog..

Ska på arbetsintervju imorgon.... Inget allvarligt jobb. men ett jobb och det behöver jag verkligen just nu.

Nu ska jag duscha. Hejsvej.

Lite skoj....

.... som jag hittade på tjuvlyssnat.se

Bartendern: Och du vill ha?
Kille ~22: Eh, jag skulle vilja ha en sån där? Strap-on eller vad den heter, den där tjeckiska ölen?
Bartendern (helt iskallt): Jaha, en Staropramen?
Killen: Ja, just det.

Home sweet home..

Nu var jag hemma igen från årets hultsfred. Veckan var, som vanligt, mycket trevligt. Inget slår iof förra året, men jag hade lätt en trevlig vistelse.

Brorsan körde ner oss i tisdags och hemtade oss i går. Inte många som åker 70mil två tur och retur två gånger ,bara för att hämta ens syrra och två till som med all säkerhet inte luktade hallon på vägen hem. Men min bror är snäll och underbar. Tack vare honom slapp vi sitta i en festivalbuss med minst 40 människor som säkert luktade värre än oss. Bandmässigt var det inte så jävla bra i år. Eller jo. Salem Al fakir var bra. Jag gillar den grabben mer och mer. Man blir liksom glad av hans musik och sånt gillar jag. Säkert var också bra. Hon stod där på scenen och sjöng på sin norrländska, bjöd hon på deppmusik och annan musik. Vissa låtar, eller bitar av texten, kunde jag koppla till mig själv. Sånt gillar jag också.

Ozzy kändes ganska stort att få se honom. Han kanske inte var den bästa, men man fick äntligen se honom och jag fick höra mama i´m coming home. Då är jag nöjd.
TYVÄRR missade jag pet shop boys. Detta år var jag funktionär och var ute på campingen för att spana efter tjuvar. Jag hörde dom hela tiden men hade inte möjlighet att gå och se dom. Det svider ännu. Dom spelade på lördagen och mitt pass skulle egentligen slutat 20.00 och då skulle jag hunnit se dom, men ändringar skedde och jag klev istället på passet kl 20.00. Suuuuuuurt som gammal mjölk. Sen när man fick höra att deras spelning var unik och bla bla bla. blev man inte gladare precis. Men men, jag fick iaf höra dom live. Kunde varit värre.

I söndags när jag kom hem var det bara att sätta sig i bilen igen. Denna gång var jag bakom ratten och skulle övningsköra. Uppkörningen är snart så jag lär passa på att köra när pappa är hemma. Jag var så jävla trött i söndags så visst var jag inte på topp.. Blev lättirriterad och vid varje ynka fel jag gjorde kom känslan som kallas för hopplöst fram. Pappa tror på mig. Nu gäller det bara att jag själv gör det också. Jag har sånna jävla krav på mig själv. Vilket kan både vara positivt och negativt...

Efter körningen åkte jag direkt till blötberget för att spela fotboll. Jag menar. nu när jag var så jävla dödstrött, varför inte bli ännu tröttare? Haha, jovisst... Trött blev jag iaf. Det regnade i början så allt var så där roligt halt. Älskar att spela fotboll när det regnar. Vid ett tillfälle skulle jag springa och ta bollen före en annan. Killen som kom före mig halkade och jag, i försöka att inte ramla över honom, hoppar snyggt över honom och lyckas på något vänster landa med ena foten på bollen. Här kan man tro att jag också borde ramla, men icket. Istället gled jag boll, som vi kallade det, en bit innan jag gjorde en kullerbytta framåt och började asgarva tillsammans med dom andra. Kul kväll.

När jag kom hem la jag mig vid teven för att kolla lite. somnade nog innan kl 20.00 och vaknade dagen efter 13.30. Helen var visst lite trött.

Sticker till Orsa på onsdag. midsommarhopparvecka. Massor med folk från sverige kommer och jag ska fan inte missa det. Ska bli jävligt kul att få hoppa igen. längtar längtar . Har jobbat några helger nu och sen har jag varit snorpank, så det har inte blivit så mycket hoppa för mig.... Men idag tömde jag matkassan och lånade pengar av mamma. Jag får leva på vatten och smakprov på hemköp. För här ska det hoppas.

Nu ska det chillas.

kramhey

Hultsfred, sol och solbränna!

Oj oj vilka glapp det blir mellan uppdateringarna nuförtiden. Men det beror faktiskt på att jag inte har internet i lägenheten ännu och att mammas dator är kass och utan internet och eftersom jag är så snäll, får hon låna datorn. Eller ja... egentligen har jag inget val...

Vad har hänt sen sist? Tja .. Har varit en sväng upp till Leksand på årsstämma och fest. Blev visst invald i styrelsen, vilket känns väldigt kul. Ska bli ett intressant år. Och det är sjukt vad man vill tillbaka till Norra. När man sen satt där i baren och fick träffa allt folk blev ju inte längtan mindre precis. Men men, det är inte långt kvar nu.. Och ska tiden gå så här jävla fort så är vi snart där.
Efter årsstämman blev det mat och fotboll. fy fan vilken match. Vi bänkade upp oss längst fram. Jag och Åberg lärde bojken fotbollsreglerna. Vi ritade på ett papper och efteråt kunde man väl kanske inte riktigt förstå vad vi hade pratat om. Trots det tycktes bojken förstå :)
Matchen slutade ju som den skulle. Fy fan vad sur jag var. Men visst log man när vi sen fick poängen.. Fast det hade ju känts roligare om vi fått dom genom en straff och då vunnit matchen på vanligt vis istället för att någon idiot springer in på planen....   Aja, nu är det över. Nu är det bara humor.

Det var tänkt att brorsan skulle hämtat mig efter matchen men så blev inte fallet, så jag sov över hos bojken och åkte med mälarmasarna dagen efter istället.. Kvällen blev schysst. Mycket trevligt. Bojken försökte mucka med någon konstig grej som stod utanför hennes fönster och rökte. Det enda hon lyckades var att ha ner en fönsterlampa som gick sönder i tusen bitar. Hehe.

~*~*~*~

Nationaldag har det varit också. Jag och Lina var nationaldagstalare. Ett tal som kändes väldigt lyckat. På morgonen när jag vaknade var jag lugn och det lugnet höll sig ända tills jag tog sista steget upp till scenen. Då kom allt. Händerna  började skaka och benen likaså.. Det var tur att vi hade en talarstol så det inte syntes hur mycket jag skakade. Men tydligen märktes inte detta alls.. Jag kände mig så stolt efteråt. Att just jag hade stått där inför 200-300pers och hållit tal. Det kändes bra inombords.


~*~*~*~

Har inte blivit så mycket hoppa på sistonde.. Dels är jag pank, sen har jag uppkörning snart och måste då koncentrera mig på det när pappa är hemma.. Tyvärr är han det bara på helgerna.. Men snart har jag uppkörning och jag SKA FANIMEJ klara det. Finns inget annat. kortet ska bli mitt.
Jobb måste jag hitta. Verkar som att jag lyckats komma in i vikariepoolen nu. Fick jobba i fredags och imorse ringde dom och frågade om jag ville jobba på fredag igen.. Nu kunde jag inte det eftersom jag sticker till hultsfred i morgon, men det känns ändå som att jag absolut kommer få jobba igen inom en snar framtid..


~*~*~*~

Hultsfred var det ja.. Javisst. Imorgon drar jag. I år har jag fått jobb inom SecurityJouren så jag slipper betala biljetten. Det var liksom det som gällde om jag ville åka dit.. Hade inte haft råd annars.. Biljetten kostar ju fan 1700 spänn i år.. sjukt...

Och fy fan vad skönt vädret är! större delen av helgen tillbringade jag väl ute och mest på stranden.. Har varit en väldigt trevlig helg. Skönt väder, fest och mycket bra och trevligt folk... Ni vet vilka ni är.
Självklart har jag inlett sommaren med att bränna mig som fan på magen. Trots att jag smörjde in mig.. Räckte tydligen inte med att smörja in sig tre gånger på några timmar. Magen blev likfan röd och blåsig. Men glad är jag för det. Gör lite ont när man ska sova bara... ehe..


~*~*~*~

Så nu har ni läst klart. Slit er från datorn och gå ut i solen istället! För det ska jag!