Nyårsafton

Har nyss vaknat upp. Idag är det  nyårsafton. Idag blir det raj raj. Hoppas jag. Sov i pappas hus inatt. Han själv är i älvdalen så jag, peter och patrik satt här och småpartalite.. Dunkade på musik så in i helvete -längesen jag gjorde det eftersom jag bor i lägenhet....

Fan, igår kväll var jag så jävla laddad inför kvällens partande.. men nu känner jag ingenting. Vete fan om det kommer senare. Kanske är för att jag är nyvaken och trött? äh, det löser sig väl.

JA, som sagt. Fest ikväll. Jag ska tydligen laga mat och bestämde mig för potatisgratäng med kassler. Ska jag spara på vitlöken eller ösa på? Grabbarna har köpt fyrverkerier för 1700. Två stora jävla låder och nå mer grejs -kan nog gå åt helvete.

Bernad och bianca nu på disney channel. Var fan inte igår man såg den -blir å se den nu. Älskade den filmen när jag var liten. Kommer ihåg att jag störde mig på tanten med krokodilerna rut och rufus. Hon
var ju elak och RÖDHÅRIG!

Nu ska jag kolla på flmen och sedan vänta på att bror och patrik skalat klart alla potatisar.

Gott nytt år på er alla


over and out
Rubrik

i går var det jul. Paddlade kanot med ett gäng kanotister. Sjuk känsla. Vindstilla,blå himmel, varmt i luften (nåja, med tanke på att det var julafton) och solen lös i ögonen när vi paddlade iväg. Så det här är den morderna julen liksom....
Vi paddlade typ åtta km.. Lagom tur, schysst folk och bra stäming. En bil tvärnitade efter vägen för att kolla om han verkligen såg rätt, en gubbe stod efter land och kastfiskade.

Efter paddelturen åkte jag hem till pappa och bror tillsammans med syster, mormor och mamma. väl där blev det julmat och paketöppnade. Gick ganska fort eftersom det inte var så många paket att öppna. Dessutom skulle syrran jobba 16.00 och då åkte mamma och mormor med hem. Bror skulle jobba natt och gick därför och la sig när syrran åkte. Själv somnade jag i soffan.

Julen gick bra. När jag åkte hem försvann klumpen i magen. Julen blev lugn och... lugn... Jag kunde pusta ut.

Jag tar inte så allvarligt på julen. Numer är den så överskattad, faktiskt.
Det är ju idag den  riktiga julen firas känns det som -med vännerna.
Ska bli så kul att träffa alla som flytttat härifrån och är hemma över jul, verkligen.

Just nu sitter jag endast i en handduk och chillar. Funderar på vad man ska ha på sig ikväll. Börjar mer och mer komma fram till att min festdel i garderoben är alldeles för liten. Måste åtgärdas och det är snart.

Dagens I-landsbroblem: För lite festkläder i garderoben!


Jaja. orka. Hej.Lalala...

Nu är jag hemma. För första gången sen onsdags . hoho vad trevligt det har varit. Tillbringade onsdagen,torsdagen och fredagen tillsammans med "halvsystern" Jessica. Vilka dagar, vilka kommentarer och  vilka erkännanden.;) hehe.

i torsdags fick jag vara med om en av de härligaste stunderna i mitt liv. Något som jag sent kommer glömma. Vi var på väg hem från Leksand.. Vi tjålade på som vanligt. Jessica skulle försöka berätta något men avbröts två gånger av stjärnfall! Vi blev ju totalt exalterade. Jag satt och glodde upp mot den underbart stjärnklara himmelen, Jessica likaså (lite nervöst eftersom hon körde). Efter ett tag kollar jag åt höger och ser något som lyser.. Trodde först att det var sken från bilar som körde längre bort i fjärranland, men utbrast sedan "FÖR FAN DET ÄR JU NORRSKEN!!!! " Jag var helt upprymd, jag älskar sådana här stunder.
Jessica var tvungen att svänga åt sidan för att itne köra av vägen -bra val. Vi gick ut, la oss på motorhuven och bara kollade på det otroligt vackra och klara norrskenet. Vid sånna här stunder vill man ha pojkvän och att det ska vara sommar, så att man kan ligga ute på gräset och bara kolla upp på himmelen. Men att ligga på motorhuven en kall natt var också mysigt :)

Vi såg totalt sju stjärnfall och ett underbart, ovanligt klart norrsken. Underbart!

*~*~*

Förfesten var nice. Gick fort men den var kul. Tifot gick bra. Kände att tårarna började komma under sista minuten, men jag klarade mig.. Var väldigt känslomässigt.

Festen i orsandbaden är fan inte ens värd att snacka om. Spårade ur på alla sätt. Inga kommentarer.
'Ska nog aldrig ha "seriösa" snack mer på fyllan. Kommer bara fram saker om en själv som man inte vill ska komma ut. Men men, that´s life.

Dagen efter var seg som fan. Hängde i Leksand ett tag innan det bar av till Avesta. Där blev det TV-spel och Öl. Jag sög på Tv-spel så jag ägnade mig mer åt ölen och myste med jessica istället:P

*~*~*

Och nu är jag hemma. Känns konstigt. Varje gång jag kommer hem från något sådant här vill jag bara i väg å hitta på något igen. Bort från allvaret och tillbaka till skratten.
I morgon börjar jag på den där tygaffären igen. Ska vara där två veckor. Kul med pengar men mindre kul å jobba där. Ganska så händelsefattigt ställe. Bara massa tyg.....

Nu har jag skrivit av mig lite igen. Läs och njut... eller något ...


I mitt nästa liv vill jag vara en bläckfisk.Kärt återseende

Ja, för idag fick jag äta på Subway igen. Underbart.

Tågtoachatting=me like.

Jupp. Internet ombord. Nice men dyrt.. Får nog bli en engångsförteelse.

Kul att det blir sånna här impulsresor. Okej, ska ner på ett möte om nästa kongress men ändå. Samtidigt kommer jag ju få träffa vännerna jag har där nere, vilket jag inte gör så ofta och dessutom betalar organisationen resan, så varför inte. Förena nytta med nöje är alltid bra.

I skrivande stund sitter jag på en tågtoa och skriver. (!!)  Asså, Ofta man gör det.....Måste nog sitta kvar här en liten stund till och skaka av minsta lilla droppe, bara för att liksom... ;)

Kommer hem på onsdag och då vill jag åka till Västerås och kolla på hockey. Verkar nu tyvärr inte bli så. Men men, TVkväll hos Surre är faktiskt kul det också...

*~*~*

I går var det hockeyresa... Fy fan vad jag skrattade, var länge sedan jag skrattade så mycket så att tårarana nästintill sprutade. Man kan säga att ögonen hade orgasm (kille)..Eller ja, ta bort känslan ..jag syftar på sprutandet... Eller, äh. ni förstår..........
En rolig sak var att vi badade i en s.k bollsamling (skrattar bara jag skriver det)..När vi var påväg ut kom jag på att jag tappat min mobil i havet... Då var det bara att leta, tack och lov kunde en kille ringa upp min, så jag iaf hörde den... Tur att jag inte hade på ljudlös...

 Hade gärna skrivit allt roligt, men det berättar jag live, om jag klarar av det. Risken att ni bara hör något i stil med "tiihithiohoh öööh hahah" är väldigt stor.! Det kan de som var med på resan bekräfta .....

*~*~*

Programmet "böglobbyn" på SVT har tydligen som dagens ämne: rödhåriga är en utsatt grupp - ska de få skaffa barn?" Haha, Olle Palmlöf är bra vrickad asså. Fast, det är ju roligt, klart.
Men se upp, vi rödhåriga föder inte barn -vi föder ketchupflaskor. ...eller tomater......

Well well. Nu orkar jag inte skriva, snart framme.... Om typ... 45 min.

Over and out. Och om ni inte vet, Austria är inte Amerika.