Vinexperten Helen har talat.

H: Alltså, det enda vinet jag kan säga flytade och kan namnet utantill på är den där vanliga.. hum, ja du vet... den där blåa tetrapacket med en bro över?
M: Golden Gate?
H: JA! just den!kunde utantill var det ja?


Vart tar tiden vägen?

Jaaa jag vet. Det VAR längesen jag uppdaterade denna blogg. Har fått en del pikar om det. Känns inte så jävla längesen jag skrev sist, men det var visst den 18e. Hm, okej då. Det var ett tag sen.

När vi ändå pratar om tid.. Vart fan tar den vägen? Fatta att det snart är juni och vädret som är på andra sidan väggen kan klassas som försommar. Det ´är ju fasen bal på fredag. ETT år sen jag var på bal och firade studenten.  För mig är det fortfarande början av maj. Allt har gått så fort så jag inte fattar vad som händer. Kan inte tiden bara stanna upp ett tag så man kan hinna reflektera om vad som händer egentligen? Man bara går utan att tänka. Jag vill njuta.

Vad har hänt på senaste då? Tja massa.. Brorsan har haft födelsedagsfest. Han fick ett medlemsskap i fiendeland hemskickat i brevlådan som grattis från en vän (?) som är , just det, moring. Nu har en hämnd börjat planeras och jag är självklart inte sen med att blanda mig i. Frågan är vad man ska hitta på?

Tiden går och min tid som anställd lider i sig också till sitt slut. Sista juni är jag arbetslös. Som tur är har jag en månads fördröjning, så jag får sista lönen i juli och är "säker" ett litet tag till. Men jag MÅSTE hitta ett jobb snart. Väldigt snart.  Tänkte skriva in mig på arbetsförmedligen så jag får Alfakassa, men då kan man bli påtvingad något jobb vare sig jag vill eller inte. Och jag vet att Donken söker arbetare och risken att hamna där är väl ganska stor då. För det finns ett fåtal ställen där jag i princip vägrar jobba på. Ett av dom är just MC´Donalds.

Jag har nog aldrig varit med om så många strömavbrott i HELA stan på så kort tid som nu. Sen i fredags och nu har vi haft en del. De längsta var i fredags på dagen. Hela jävla stan slocknade. Nästa var i måndags och då blev jag "lidande" av det hela. Jag, syrran och brorsan skulle gå och fika kl 14. Innan det skulle jag ta ut en hundring, eftersom dom inte tar kort på fiket. När jag precis tryckt att jag inte  ville ha minneslapp, för att slippa ångesten när man ser hur lite pengar man har kvar, och automaten spottat ut mitt kort och börjat räkna upp pengar, slocknar allt.  Hela stan var strömlös och jag ville ha mina pengar. Banken sa att jag skulle vänta vid automaten utifall papperslappen kom ut när strömmen kom tillbaka. VI väntade i ungefär en kvart och när strömmen väl kom tillbaka så kom det ingen lapp. Ibland skulle man vilja vara synsk.

På lördag bär det av till Leksand igen. Var ett tag sen jag var där.. Ska bli kul att träffa alla igen. Ibland saknar man även dom. Tro det eller ej ;)


Nu lär jag återgå till jobbet. Ska sätta ihop ett tal som jag ska hålla på nationaldagsfirandet här i Ludvika tillsammans med en annan tjej. Sjukt kul att få det uppdraget. Sjukt jävla nervöst att genomföra det uppdraget. Men jag är ju inte den som är den och bangar..  I bland borde jag vara det men jag tycker ju allt är kul och vill vara med överallt.... typ ...

aja som sagt. Återgå till jobbet.. Var bara tvungen att utnyttja internet lite granna, eftersom jag inte har det i lägenheten ännu.. Vilket är väldigt jobbigt.

Singstar och öl.

Då sitter jag här i klubbens soffa och degar. Det är fredag och imorgon ska jag åka hem igen. Ikväll är det dags för avslutningsfest, eftersom gänget från östersund och västerås sticker hem imorgon. Tre bord har bildat ett långbord som står i stora rummet som ska dukas upp till middag ikväll och efter det blir det raj raj. Var hem en snabbis och hämtade singstar och mina öl. Tänk vad glad jag blev efter den trippen. Nyckelknippan som har varit borta någon vecka och gjort så att en stor klump vilat i min mage, låg i påsen med ölen i kylskåpet. Ett stort jävla jubel kom ur min mun och en ännu större lättnad infann sig i mage, kropp eller vart fan den nu kommer. Fy fan vad skönt! Nu slipper jag betala bytet av lås till tre personer. Nu kan jag låsa upp mitt postfack som , förmodligen, är fullproppat av reklam och skit. yeeeees.
Livet just nu.

Ja det rullar väl på.. Ibland är det tungt och mungiporna hänger under hakan,  men ibland är det så underbart att mungiporna sträcker sig ända till öronen. Just nu är det lagom. Inte dåligt, men inte heller bra. Det bara är.

Hade med en artikel om fallskärmshoppning för någon vecka sedan i Ludvikatidningen. Har fått mycket reaktioner och beröm om den, vilket jag sällan, om aldrig, fått tidigare. Beröm i alla dess former stärker en så otroligt mycket och ger en verkligen orken till att fortsätta prestera. Sen blir inte saken sämre när man sen får höra att samma artikel kommit med i dagens Borlängetidning också, nice!

Känns som att jag lär mig mer och mer att ta komplimanger och inte bara skratta bort dom. Framsteg.

Sitter just nu i klubbstugan och chillar. Åkte hit söndagskväll och ska vara kvar här till på fredag.. Är hoppvecka här och jag är självklart på plats. Tyvärr har det inte blivit nå hoppa ännu, men imorgon ska nog vädret förhoppningsvis vara hoppbart... :)  Bra att det finns poj, biljard och guitarhero att underhålla sig med sånna här dagar.

Nej nu ska jag vara social. Ha det fint. Höj i köja
Liten uppdatering

Ja, det var ett tag sedan sist. Har lite dötid tills syrran kommer och hämtar mig så jag kan väl lika gärna skriva lite här så får vi se hur långt det räcker...

Jag bor numera mitt i centrum på Carlavägen. Känns helt okej. Kanske inte trivs så jättebra nu, men det beror nog på att det är ganska så kalt på väggarna nu och inte så hemtrevligt. En ny soffa vore inte helt fel.....  Ger jag detta bara lite tid så blir det nog bra tillslut. Har ju mer grejer i lägenheten nu iaf, än vad jag hade när Emil, Jessica och Gidlund var på besök. Det enda som saknas nu är väl egentligen en riktig soffa och saker att ha på väggarna...

Annars pluggar jag teori som bara den. Har bokat provtid och kommer bli grymt besviken om jag inte klarar det.. Mycket står och faller på den där jävla teorin. Synd att det är så lång väntetid på att få göra prov. Men men, jag är en envis jävel och ska klara det!

Nu ringde syrran.. Hejsvej