Rubrik

Igår släpptes Metallicabiljetterna. Synd att jag inte fick tag på några, de sålde slut på 45 minuter.. Men men, det kommer säkert något paketerbjudande som det gjorde när de spelade i Göteborg. Får väl hålla utkik efter något sådant istället -Har ändå inga pengar nu.

Samtidigt tror jag inte att de kommer göra samma sjuukt grymma konsert som de gjorde 2004 på Ullevi. Kommer ju jämföra allt med den ,om jag nu får tag på en biljett. Men jag tror ändå inte att man blir besviken -Metallica är ju Metallica liksom...

En annan biljett som också ska köpas, men som kan vänta ett tag, är Hultsfredsbiljett. Jag är grymt sugen på att åka till Roskilde i år men jag vet inte. Jag dras till Hultan ändå. Satt och kollade igenom lite kort som jag hittade när jag städade rummet igår och hittade ett gäng bilder från hultsfred-05. Hur kul som helst! Ett kort fastnade jag riktigt för; det ni ser här under. På bilden är det jag tillsammans med Eillie, en tjej som jag alltid umgicks med när vi gick i skolan. Kunde ta dagar -om inte veckor innan vi delade på varandra, för att sedan vänta några dagar innan vi var igång igen. Nu, mer än ett halvt år efter studenten har vi träffats ett fåtal gånger bara. Det känns lite konstigt.. Visst har vi pratat med varandra, men när vi har kommit till det där med att träffas så har jag varit ledig när hon varit upptagen och vise versa... men men, lär fan bli ändring på det nu.

 Det är sånt här som man saknar med skolan. Både högstadiet och gymnasiet... Läxor var dryga, att gå upp tidigt var drygt och att behöva stå ut med idiotiska människor var sjukt jobbigt –men att alltid ha de man verkligen tyckte om nära var sjukt underbart.. Så visst längtar man tillbaka på ett sätt..

 

*~*~*~*~*

Helgen då?...Jo fan, den har varit überkul. Hockeyresa i fredags –Spårade ur i Emils lägenhet INNAN avfärd. Surre låg så fint på mage så jag la mig på henne och så hade vi lite roligt. Detta uppmärksammade Jessica och ville även hon vara med. Tre gringos i sängen. Yeah. Var skönt det där... Eller ja, skönt innan Emil kom och ville vara med. Då blev det inte skönt, utan tungt! ;)

Resan var kul. Tifot var nice. Andra versen av nationalsången var GRYM!.. Hemresan var lugn och trevlig.

"Varför har du två gitarrer, Larsson?"

I lördags drog jag och Jessica upp till fiendeland för att kolla på tjejvasan. För att visa vilka vi var drog vi på oss en varsin leksandströja. Ganska underhållande faktiskt, fick många kommentarer och reaktioner. Mer om det kan ni läsa i jessicas blogg.. fotomuppen.blogspot.com ,hon har skrivit en mycket utförlig och schysst återberättelse .. Några bilder finns med där också..

På kvällen fick vi sällskap av flamman. Vi skulle frossa i godis hade vi bestämt tidigare. Slutade med att vi kom hem med ett och ett halvt kilo godis, en påse chips och tre liter läsk. Nog skulle vi frossa allt..... Undertiden vi käkade godis kollade vi på Mighty Ducks 2 och sedan disney -som vi sedan också vaknade till på söndagsmorgonen.. Mycket trevligt.

På eftermiddagen blev det firande. Jessica har ju fyllt 20 så hennes släkt kom och det blev glass i stora lass och semlor. Gott som fan, och man blev mätt som fan också. Diggade den där släkten stort. Ett tag visste jag inte om jag skulle klara av mer.. Höll på att dö av skratt, ja. Jessica vet iaf.

"Leksand har varit världens bästa lag i sverige"


Fredagkväll.

Ledig från jobbet idag. Såg fram emot en dag som jag kunde sova bort hur många timmar jag ville av den..... vilket var tur eftersom jag somnade halv 4 i morse. Jo tjenare, inte fick jag sova tills jag vaknade av mig själv. Nejdå, en viss DP skulle ju ringa och väcka en såklart. Klaga som vanligt på att man sover länge. Men det kan jag säga att denne "karl" är bara avundsjuk för att inte han får sova länge! ;)

Men men, var väl lite bra att jag inte sov bort hela dagen då....


Blev en tripp till Borlänge med surre idag. Mycket trevligt. Köpte äntligen den där tröjan som jag kollat på i en evighet ! När den  funnits i  affären så har jag varit  pank... Och när jag verkligen haft pengar och åkt upp för att köpa den, har den ALLTID varit slut. Det har varit som någon förbannelse. Men idag lurade jag förbannelsen och tröjan hängde så fint där när jag kom. Visst, den hängde gömt men tro inte att Helen inte skulle hitta den:P .. . Efter den investeringen var jag mer än pank och fick gå runt och drömshoppa. Tacka fan för att det är gratis -hittade en HEL del tröjor ... Surre däremot, hon shoppade en del på riktigt ;)


När vi skulle åka hem träffade vi Henke. Väldigt roligt. Såg någon som satt och vinkade i hörnet, längst bort i vänterummet och det tog ett tag innan jag kopplade att det var Henke. Hur som, väldigt, väldigt trevligt.

"Ska inte du ta och raka av dig huvudet, Henke?"   ... så fel det kan bli i bland....Nu ikväll har jag haft lägenheten för mig själv. Tänkte ta en lugn kväll för mig själv och bara koppla av. Men jag vet fan inte vad jag har för fel. Jag går runt här i lägenheten och känner mig stressad och rastlös. En aning frustrerande. Om man inte kan stressa ner när man är själv -När ska man då kunna göra det ? ?
Den som har svaret på det kan ju skriva det i en kommentar här på bloggen....Jaja, dags att göra sig i ordning. Jag ska gå i ide och vakna när kvalserien är över. Är det så att skiten gick vägen, drar jag tillbaks tiden, annars går jag i ide igen ....


god natt.

Värme.

Värme. Det ordet innefattar mycket. Man kan känna värme från en öppen spis eller från en brasa i skogen. Värme från vänner, värme i en kram, eller varför inte känna att själen värms av en komplimang? Ja, som sagt, så kan vi alla finna värme i mycket.... Just nu känner jag värmen jag saknat ett tag -Värmen från elementen! Så underbart att kunna gå barfota utan att bli iskall om fötterna. Likaså att kunna sätta sig på toaletten utan att baken ska förvandlas till en stor isklump. Ja, vad ska man säga? Halleluja. Nu kan jag duscha och sedan kliva ur utan att skaka som ett asplöv. :)


Måste säga en sak.... Post-It lappar is the shit! Min mobil har levt sitt eget liv ett tag nu -Ett liv som absolut inte fallit i min smak. Kom på att det säkert var nå glapp någonstans... Så vad gör jag? Jo, Helen fixar biffen och viker ihop två post-It lappar (man tager vad man haver), tar bort skalet, lägger i lapparna mellan batteriet och skalet, pressar fast skalet och vips! Mobilen lever!  Som sagt..... Helen fixar biffen..

Nu ska jag skriva på lite saker innan jag ska sova.

Puss.

Kallt Kallt Kallt.

I dessa kalla vinterdagar brukar man längta efter att få komma in i värmen, hänga den där dunjackan på kroken, ta av sig mössan och bara lägga sig i soffan och koppla av. Men nejdå. Vill man komma in i värmen ska man absolut inte gå in i min lägenhet just nu. Inget element funkar så det är allt annat än varmt här inne Sitter med dubbla sockor plus duntofflor på fötterna och har min älskade pim-pimfilt lindad runt mig. När jag sover lindar jag in mig i mitt dubbeltäcke och har ett extra täcke plus en filt till. OCH NEJ, jag överdriver inte. Vaktisarna kommer på onsdag och ska fixa problemet.

Frågan är vad som är värst? Jävligt kallt eller jävligt varmt? Ja -där lär jag nog svara jävligt varmt... Men det är fan nästan dött lopp..

*~*~*~*~*~*

Har varit i fjollträsk i helgen. Var där med ungdomsrådet.. Mycket trevligt. Alltid lika kul att träffa de man känner, vissa lite mer än andra.. Men men... klart lyckad helg, trots lite krångel vid centralen, men det är väl som vanligt -Helen fixar biffen! ..

*~*~*~*~*~*


Det högsta modet är att våga visa sig som man är.