Helgen

Denna helg har lydit efter temat möta-så-många-idioter-på-en-helg. Kan man inte vara på en fest utan tjafs? nejdå, alltid finns det någon idiot som förstör.... Andra gången under denna hleg som jag får höra att jag är dum i huvudet...;) haha, jag säger då det.. vilkan nötter det finns..

Höjt.

FINALLY!

Efter många timmars SLIT och efter ett antal hårstrån mindre på huvudet har jag nu nått mitt mål. Dreadsen är borta! Sjukt skönt -Nu kan jag klippa mig imorgon utan att skämmas...Eller vad man ska säga... JAG KAN KLIPPA DEN FRISYR JAG VILL HA! Sjukt skönt. Aldrig mer korvar i huvudet. Om jag skaffar det ska det vara i hela huvudet och långa, så det blir snyggt. Inte bara två stycken i underhåret så vissa tror att jag inte skött håret nog bra, så det blivit två dreads av sig självt. Wieeeee vad skönt det här är. Fast balsamflaskan är slut........ men vad gör det? Inte ett skit!

Tur att jag inte är håröm...Beror nog på att jag är minst i familjen... -tack Inger och Peter.

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon... Hoppas verkligen frillan blir bra, hade tänkt att klippa kort .. kortare än vanligt. väldigt kort för att vara jag. Ja, vi får se. Kommer jag med en mössa eller en scarf lindad runt huvudet så blev det inte bra... Blev det bra -Ja då märker ni det.Livet, min vän, är en gåta utan svar. Livet, min vän, är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg. Livet, min vän, kan vara som en bal på slottet - alldeles tråkig och dötrist, eller alldeles underbart.

God natt på er.


Svammel

Konstig dag idag... Samtidigt som jag verkligen har haft en sån där tänka-på-allt-jobbigt-dag så har jag ändå lyckats hålla humöret uppe.. Inte ofta det händer, faktiskt.

Eller ja.. På bussen blev jag sur...... Höll på att missa bussen, var typ runt....Tjugo meter MAX ifån busshållsplatsen när bussen kommer emot mig och jag vinkar in den och är glad för att han stannar... När jag väl kliver på och ska tacka så hemskt mycket för att han stannade, ser jag att det är stans kanske mest griniga gubbchaffis.. Han frågade bitskt varför jag inte kunde tagit nästa buss om jag var så sen till denna... Då sa jag bara "nej, då hade ja ju kommit försent till jobbet" .. Då får den där gubben bakom ratten någon spel och börjar babbla på om att "Tack vare er sena ungdomar så föskjuts hela hans schema och vi ska fan bara bli serverade blablabla.  "  jag var ju minsann sen till hans jobb... osv osv...  Då får jag nog och verkligen ryter till något i stil med "ja men va fan, när ni är sena då?! Ska vi då stå där snällt och vänta på er och sedan kliva på med ett snällt leende och inte klaga på förseningen, för ni har det ju sååå jobbigt med tider och gud vet allt?" ..  Sedan gick ja bara bak i bussen, hörde hur gubben predikade där fram... Tog nog i en aning, men va fan. Ibland pallar man bara inte.

en vanlig dag hade jag självklart bara bett om ursäkt och gått och satt mig, men att få en nästintill utskällning för detta lilla avstånd som var pallade jag inte idag... En blandning av en trött och stressad helen gick inte ihop med denna typ av start på dagen... Folk har sina dagar.

Intressant läsning? Antar svar: Nej.

~*~*~*~*~*~

Mitt huvud krånglar (mer än vanligt).. Har haft symptom till migrän varje dag nu denna vecka. Illamående, svartnande framför ögonen, yrsel osv ... Sjukt jobbigt. Skönt att det ibland hjälper med att sova, de gånger det inte gör det är det bra jävla skönt att man har tabletter. Fuck Migrän!

~*~*~*~*~*~*~

Fick mer information om arrangörshögskolan jag har hoppat på och som börjar nästa vecka. En utbildning som jag inte behöver betala någonting för, tack vare det som jag kan gå denna utbildning. Tydligen ingår boende i priset, så jag kommer bo på ett internat nästa vecka i Brunnsvik, sju km från Ludvika.. Haha, låter löjligt men va fan. Ligger mycket fin beläget, sjöutsikt, gratis frukost/lunch/middag och chans till att lära känna nya människor -Helt gratis.... Varför tacka nej?
Tror att denna utbildning kommer bli schysst...Hoppas det iaf!

~*~*~*~*~*~*~

När calle är som bäst är han totalt värdelös!


Dags att plocka ur tvättmaskinen nu och sedan slänga sig i sängen och försöka sova!

Godnatt!

//Hellen.

Borlänge...

Jag lyckades somna tillslut.... Ögonen slog igen någon gång efter 05.00 och öppnade sig igen runt halv tolvs.. Det duger... Låg kvar i sängen och lyssnade på P3 ett tag, som för övrigt är sjukt underskattat enligt mig. Färdas man långt i bil eller buss kan man lika gärna lyssna på p3 istället för att köra igång en playlist på mp3n..

När jag väl rest mig var det dags att slänga sig i duschen och påbörja operation: Ta bort dreads. Efter en halv balsamflaska och en   h e l   j ä v l a   d e l  hårstrån mindre på huvudet så är nu en dread borta -bara en kvar. Denna satsar jag på att ta bort imorgon. Har ju andra halvan av balsamflaskan kvar...

*~*~*~*~*

Dagens "största" event var Borlängetrippen. Jag och Ida stämde träff där idag... Alltid lika trevligt att träffa denna flicka. Finns alltid något nytt som man kan prata om, eftersom vi inte ses så ofta... Mycket trevlig dag!

När jag satt på tåget till Borlänge och var vid romme ungefär ser jag hur en stor, tjock dimmma som hade lagt sig precis så den täckte trädtopparna och allt som var lägre. Det enda som syntes var Romme Alpinberget.... Dimman var så tjock så det kändes som om man uppe på molnen och åkte. Riktigt nice upplevelese... Tio sekunder senare var det helt vitt på andra sidan fönstret.... Ytterligare några sekunder senare var det helt klart och man kunde se dimman på långt håll... Riktigt nice "upplevelse" . Tänk om man hade haft med sig kameran liksom.... oho...

*~*~*~*~*

Nu är det alltså klart. jag SKA gå fallskärmshopparutbildningen. Folk må säga att jag är galen,sjuk, att jag inte kommer klara det osv. Men vänta bara. Jag ska trycka upp mitt Certifikat i nyllet på er... vänta bara....

Så jävla underbart!

// Hellen.


Kalla du mig GRIS?!

Jahapp. Då sitter man här... Pigg som en mört.....

Tidigare ikväll, vid 20.00 ungefär kände jag att migränen var på väg tillbaka. Hade känningar av det imorse också, men lyckades somna om och fick bort just illamåendet. Denna gång hade jag tabletterna så jag tog väl två stycken och drack en hel del vatten... Sedan är det vila som gäller......
Jag visste att jag skulle somna vid soffan -och det gjorde jag också vid ungefär vid nio. Mamma sticker till jobbet halv elva, så jag tänkte att jag vaknar väl självklart då och då kan jag ju bara hoppa in i sängen och somna om... Men såklart blev det inte så....

Vaknade nyss. Klockan står på halv tre, JA MEN FAN VAD BRA! nu har jag ju sovit runt sex timmar..

jaja, får väl klunka i mig "lite" mjölk och lägga mig... Mjölk är gott det. Jag är mjölkoman. sägs att man ska somna bättre om man dricker mjölk innan man lägger sig. DET lär ju inte stämma. Så mycket som jag dricker lär jag väl inte göra annat än att sova! ;) hehehe.


*~*~*~*~*

Mammor kan vara rätt roliga ibla   nd. Kom faktiskt hem idag, efter att ha spenderat väldigt mycket tid i Gagnef och Leksand. (Tack Jessica för min madrassplats i rummet;)   )
Jag sätter mig som vanligt och nästan vid samma sekund kommer mamma in och utbrister "Kan du inte komma och sätta dig i soffan så kan vi umgås lite. Vi har ju inte träffats och snackat på länge ju"

jovisst tänker jag, kan väl vara trevligt. Lämnar datorn fem minuter senare. Hinner säga några få meningar innan mamma säger att hon bara ska ringa en tant och utbyta några meningar. Tjohej, det var några sjuuukt långa meningar -samtalet höll på i över en timme.... Jo tjenare, umgås var det?

Men jag  tycker om min mamma ändå!:P

*~*~*~*~*

En av mina största drömmar tycks gå i uppfyllning. Som det ser ut nu kommer jag att ta ett fallskärmshopparcertifikat i mars. Hur coolt är inte det? Ända sen jag var liten har jag tjatat på pappa att vi ska hoppa fallskärm och sån där vinge osv. osv. Fatta nu när han får höra det här. Den lilla skitungen för tio år sen, som han trodde bara tjatade om ingenting SKA göra slag i saken. Huuuuuuuur underbart som helst.


*~*~*~*~*

Närmar helg och hockeyhelg. Är sjuuuukt laddad. Just nu kanske inte så mycket för matcherna, mest för innebandyn. Men jag lovar, när jag står där på norra kommer jag även vara laddad för de matcherna. Eller kanske nervös?

Innebandyn var det ja. Loggan är fixad, grym som sjutton. Laget har nu fått se den och ni andra icke-muppar får vänta tills på lördag. TAGGAD som fan... Är nog en av de roligare sakerna som står på hjärnans playlist just nu. Inställningen på repeat All.

Har fått sett grupperna nu iaf... Tycker faktiskt att det var synd att inte dom där jävla skrumpelver kom i samma grupp som oss. Hade varit skönt att trycka till dom redan i gruppspelet, men men. Vi kan vänta till slutspelet, gör nog inget för oss.;)

AKTA ER FÖR MUPPARNA!!! Mahnama..... Dudidididoooo.... Mahnama..... Dudidido......


Nu ska jag dricka mjölk och lägga mig i sängen och glo i taket lite. Försöka somna ... Får se. Får slå på p3. Programmet "vaken" sänds ju för sånna som mig... Skönt att det finns, då vet man ju liksom att man inte är själv..... haha..


är nog gansk trött ändå.... Bara svammel från mig just nu känns det som

GOD NATT!

// MISS PIGGY!

Majskolvar och stjärnfall

Ska snart sova.. Tänkte bara skriva lite först. Surre klagar hela tiden på att jag inte uppdaterar den här bloggen så ofta..... FÅR VÄL GÖRA DET DÅ SÅ GULligasurre blir nöjd ;)

Ikväll har jag varit med Henke... Hyrde filmen "an american haunting" eller vad den hette. Baserad på en verklig berättelse... Schysst film, man kom verkligen in i den... Sevärd! Till det blev det majskolvar och massa godis + läsk.. Riktigt trevlig kväll, längesen man hittade på något med henke så...

Sedan  blev det promenad hem mitt i natten. Var inte alls sugen på det, slängde iväg ett sms till en person som jag tänkte skulle ringa upp mig och vara sällskap undertiden jag vandrade hemmåt, men ingen ringde upp så jag antar att denna person sov vid det laget -vilket inte är så konstigt.

stjärnfallStjärnklart var det ute, underbart. Måste    sett full ut när jag kom gåendes -inte det lättaste att gå rakt frammåt samtidigt som man kollar upp i himmelen kan jag lova. Var tvungen att stanna en liten stund, satte mig på en parkbänk och bara kollade upp. Så underbart, bara sitta där och filosofera och samtidigit kolla på stjärnorna..

Och vips så kom det. Ett stjärnfall. Jag kan inte beskriva med ord hur.....glad ..... jag blir när jag ser ett stjärnfall. Det är så underbart. Man fylls med glädje och energi som verkligen drar upp smilbanden till max. Vet inte varför, men vackert är det.God natt på er alla!

Vilken jävla vecka!

Nu är jag hemma igen och vips blev allt så tråkigt igen. Har tillbringat största delen av årets första vecka med Jessica i Gagnef och Leksand. FY FAN VILKEN UNDERBAR VECKA -bortsett från lördagsmatchen.

Orkar faktiskt inte skriva så mycket just nu. Är förjävla trött just nu, men jag vill samtidigt inte sova. Så jag drar lite kort om allt möjligt..

Vi börjar väl med Nyår..

Hur kul som helst. Började med mat. Potatisgratäng och kassler -bra skit. Alla tyckte om den och vad jag vet fick ingen ligga å magpumpa sig dagen efter..

Efter maten var det dags för Wii turnering i bowling. Så in i helvete roligt spel. Fredrik vann (inte överraskande) och jag kom tvåa. Riktigt stolt.
Efter det blev det singstar. Fy fan, sjukt kul det med. Men inte fan har man sångröst iaf, haha.

Sedan var det dags för Jessica att göra entré, vilket var väldigt underhållande.
Lilla Jessica var faktiskt på rätt väg-tills hon körde för långt. Hon fick ringa upp mig och en fu....GLAD helen skulle få agera vägvisare.
Vilket inte var så lätt då Jessica kört ner i en grässlänt (akta er för dom -de der ut som grusplaner när det är mörkt, om ni frågar jessica dvs.;P ) och jag lyckades inte få in det... konversationen löd väl i stil med:

Jag: Men Jessica, Lyssna på mig nu. Åk tillbaka mot stora vägen igen..
Jessica: "Men HELEN! LYSSNA! Jag sitter FAST!!"
Jag :"Va? Sitter du fast?"
Jessica:"JA!"
Jag:"Patrik! Patrik! Jessica sitter fast vi MÅSTE hjälpa henne!!...men jag vet inte vart hon e nånstans.."

En av kvällens roligaste och mest minnesvärda händelser vill jag lova.

Jessica kom tillslut fram och nu kunde den riktiga festen ta fart -och jävlar vad den gjorde det.
Full rulle. Fyrverkerierna var nice. Jag släckte en marshall med mitt knä -Smart? Nej!

Sen brakade det loss rejält. Några samtal som ringdes, några som visst ringde mig. Och vips så vaknade man upp 11 dagen efter i sängen och ställde sig frågan "hur fan kom jag hit?" . Haha, vilken jävla kväll. Bra skit. ;)

Nyårsdagen brukar alltid vara en dag då soffan är ens bästa vän tillsammans med TV:n. Men jag och Jessica började året med att dra upp till Leksand och lirade Buzz med Flamman och Emil. Fastän jag kom sist varje gång så var det riktigt trevligt. Efter det blev det film och mat. Filmen var Walk the line och maten blev pommes med nuggets och beasås. Nice.

Onsdag och planerad hemresa till Ludvika ändrades till hockey och utgång i Leksand. Fy fan vilken jävla kväll. Träffade massor av härliga kanadensare. Underbart. Vid sådana här tillfällen leker livet en förjävla rolig lek.

Torsdag och FAKTISKT dags för hemresa... Fast bara för att åka hem och hämta alkohol och andra kläder till fredagens bravader. Tillbringade natten hemma och åkte sedan till Leksand igen kl 10....
Chill tills 16.00, då var det dags för bronsmatch. Sverige - USA. Sverige förlorade, gjorde inget -jag längtade till finalen och efterfesten. Kanada vann finalen och hurrejeda mig vilke förjävla rolig kväll det blev. En kväll som sent kommer försvinna ur mitt huvud. Om ens någonsin?

Så jävla coola människor man träffade . Aldrig trodde jag det här när Jwm startade? Jag som inte ens tänkte åka upp på någon mer match än Sveriges öppningsmatch..

Igår var det dags för hockey igen. Denna gång tillbaks till vanliga vardagen. Hockeyresa till Nyköping stog på shcemat och alla trodde väl att festen skulle fortsätta långt in på natten. men icke. Som att ha fått en käftsmäll i ansiktet satte man sig på bussen efter matchen och drog hemmåt med en förlust i bagaget.
Ditresan var iaf väldigt roligt. skönt att vara tillbaks igen efter uppehållet. Fy fan vad jag garvade.
Hakuna matata.


Kanske slänger upp lite bilder senare. Orkar inte göra det nu. Blev fan mer skrivet än vad jag trodde.

God natt.

goodbye.