Lejon, pudel eller guldlock?

Ja, jag har permanentat håret igen..  Håller på att vänja mig vid det..  Tog ett tag innan jag blev van med den korta frisyren jag klippte till sist. Nu är det kort OCH lockigt. Blev tydligen söt med lockigt hår....

Tråkig dag hittils. Har hänt nada.. Tryckt ner mig godis från ett påskägg -ångest. Var en sväng med mamma till en Sechonhand butik för att kolla om vi hittade någon soffa till lägenheten -inget resultat. Efter det så har det väl varit en massa jag-tänkte-göra-men-det-blev-inte-av-saker.. Jag tänkte gå till gymmet och träna, jag tänkte börja plocka ur hyllorna som jag ska ha med mig, jag tänkte sätta på en tvättmaskin osv...  Jag är så jävla slö idag för att få någonting gjort. I allafall just nu. Jag får skylla på den otroligt dåliga väckningen i morse... Kl 07 drar vaktmästaren eller någon annan jävla nöt igång och borrar, om och om igen.. När det blev tyst ett tag tänkte man "åååh vad skönt, nu tog det slut" men icket, då börjas det igen. Detta är den största nackdelen när man bor i lägenhet. Tur att jag inte hade migrän. Är så otroligt känslig mot ljud då..

Sen blev det ju ännu värre när man kollade ut genom fönstret och såg att det snöade...

~*~*~

Nä nu lär jag fan ta tag i det här om jag vill flytta någon gång. Jag ska slappa liiiiiite till innan jag drar igång. Jag ska bara ..... jag ska bara.......

Höj.

Borta bra men hemma bäst -eller hur var det?

Att bli överfallen av verkligheten direkt när man sätter sin fot på perrongen i Ludvika är lika jobbigt varje gång. Att ständigt känna "jahapp, då var man hemma igen då" när man ser ABB eller det där fula konstverket på sporthallens vägg -och inte tala om den såkallade blixten i rondellen som jag personligen tycker ser ut som en pisstråle. Visst har jag rätt? Det är ju jävligt tråkigt att komma hem när man har varit borta någonstans. Som nu i helgen och så långt veckan har gått hittils tar vi som exempel.. Var i fjollträsk (okej, därifrån ville jag åka och kände en skön lättnad när tåget rullade från Centralen -undantag) och åkte därifrån till romme på söndagen. Sedan dess har jag varit vid klubben varje dag. Sov kvar till måndagen, åkte hem då och sov hemma en natt, sedan tillbaka igen på tisdagen för att då sova kvar där under natten. Allt kopplas bort där. Det är som Baloo i djungelboken säger "glöm bort alla sorger och besvär" .. Det är så jävla sant, där glömmer man bort... Eller som ferdinand säger "jag trivs bättre här..."
    Skulle åkt hem lunchtid idag, sket i det och åkte hem 14.00 istället. Väl hemma kommer verkligheten ifatt en och allt är som vanligt igen -Fast något värre denna gång, tyvärr. Om det här varit matematik, skulle det förmodligen  klassats som världens svåraste ekvation.

Nåväl, jag ska flytta. Det är kul. Hoppas jag kan få nycklarna i morgon så jag kan börja lasta in prylar. Det hade varit skoj. Så jävla skönt att få eget. Så inom en snar framtid kommer det bli någon form av en liten inflyttningsfest med de närmaste. Finns en gård med grill -kommer användas flitigt under sommarn kan jag lova.

Nej nu är det sängen. Kanske blev ett bittert inlägg idag, men så är det. Alla har en bitterfitta inom sig, även jag.

Tjoplong. Någon som känner för att hjälpa till att bära kan komma till åhlenshusets parkering imorgon på eftermiddagen. Tack på förhand.