Länge sen.

 Den senaste tiden har min vardag varit upp och ner som nån jävla Berg- och dalbana. Glad,deppig,glad,ledsen. Just nu vet jag faktiskt inte hur det är.  När jag är med kompisar så känner jag mig glad, men sen när man är själv och tankarna bara flyger omkring i huvudet så blir det något helt annat. Man känner sig deppig, iallafall jag, just nu. Vilken känsla ska jag gå på? Känslan jag har när jag är aktiv, då man inte har tid att tänka på alla bekymmer, eller då när jag är själv och skallen plötsligt fått tid åt alla tankar och funderingar?..  Äh, det kunde varit värre. Folk dör ju för fan och här sitter jag och klagar över några jävla känslor. Nej, jag ska vara glad över att jag har underbara vänner, familj och en god hälsa. Finns ju folk som inte har det.

*

Jag och Paula har gjort ett avtal. Vi får inte stoppa i oss onyttigheter som godis, kakor, läsk, chips osv. mer än en gång i veckan. Vilken dag vi ska frossa godis bestämmer vi själva. Bryter vi detta ska vi betala 50 kronor till den andra. Tuff shit säger jag.., fan. Kakorna i skåpet skriker ju efter mig. Jag ska inte bryta detta, aldrig. Det har jag inte råd med.
Man kan säga att Paula är mitt svar på Blossom. Hon ska hjälpa mig att komma igång med min konditionsträning också. I söndags fick hon med mig på en springtur. 3Km blev det då och det räckte gott och väl för mig denna gång, men mer ska det bli -och oftare. Vi ska bli värsta "fitta tjejerna" som paula så fint uttryckte det igår.

*

Jag tror att tjejer har svårare  än killar att släppa något som man tycker väldigt mycket om. Eller så är det så att killarna inte visar det på samma sätt som vi gör.
Jag vill kunna släppa saker och ting lättare än jag gör. Tidigare har jag trott att jag kunnat det, men nu förstår jag hur det verkligen känns. ...

En vän sa till mig att jag kan göra allt. bara jag vill ...Då ska jag placera om några av Sveriges städer..

*

Nu hade jag något bra avslut i huvudet, men den försvann någonstans mellan hjärnan och tangentbordet.

Lovar dig Surre, jag ska skriva här oftare så du får något att läsa..:)

Pusshej.
Kommentarer
Postat av: Surre

Haha bra att du skriver :) men nu har jag ju redan läst klart.. haha.. nu måste du skriva nytt.. haha.. Älskar dig vännen, de vet du! /Puss och kram på dig min morot!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback