Ringde fel.

Idag kl 20.00 kunde jag gått på blinddejt om jag ville. Råkade nämligen ringa fel när jag skulle ringa hem till en kompis, för att prata med min bror som var där.
Jag slog det numret som fanns i mitt huvud. Fanns ingen tvekan alls om att det inte skulle vara rätt nummer...
Tonerna avlöste varandra, en efter en och tillslut svarade en kille "Jaaa". Min hjärna kopplade det direkt att det var brorsan som såg att jag ringde och svarade då istället, killen lät ju för fan som brorsan...
Jag sa väl som vanligt "tjena det är helen".. Killen i andra luren svarade lika glatt "Tjena".. Jag förklarade för honom att vi skulle ses utanför engel (vårat café)kl. 20.00 och att vi sen skulle bestämma vad vi skulle göra och avslutade med "Låter inte det skitbra?". Killen svarade då, ganska glatt, "ja, jovisst, men.. du har nog ringt fel". Utan att tänka på vad min mun bubblade ut, så svarade jag "jahja, men vi kan ju ses ändå"... Snacka om att killen lät lite chockad eller nervös och han visste nog inte riktigt vad han skulle svara.. "eeh,jo...mja..ööh" hörde man bara.. Självklart menade jag inte allvar och avslutade väl med ett "ursäkta" och la på luren.
....Ibland måste man ju få skoja.....


Var på banken i dag också. Såg att dom bjöd på IDkort, så det var ju bara att beställa. Det är så jävla illa och pinsamt att gå runt med ett jävla pass när man snart är 19. Jag har inte brytt mig om att skaffa IDkort tidigare, eftersom jag tänkte att jag skulle ta körkort så jävla fort, i princip direkt efter att jag fyllt 18. Men så blev det såklart icke och här står jag idag, utan körkort.
Det blev lite småroligt även på banken...
Såklart får man alltid vänta på banken, så jag slog mig ner och väntade... Efter ca. 5 min stapplar en gammal gubbe in sakta men säkert , och sätter sig bredvid mig. Han började muttra om vädret och berättade att han minsann skulle åka till Spanien nästa vecka, brodern hans var tydligen miljonär...
-jag kanske träffar en fin flicka där, kläckte han ur sig och jag höll på att svälja tuggummit samtidigt som jag svalde garvet som var på väg att komma ur min mun.... Men det var ju inte slut där, han fortsatte.......
-Fast det är klart, jag är ju gammal, jag skulle ju får en hjärtattack eller något om jag fick något...
Tänk er! EN gammal gubbe som går lika sakta som en sengångare satt och snackade sex på en bank.....

Vad är Ludvika för jävla stad egentligen? Det är nog som alla säger, vi är udda....


Annars har jag bara setat och kollat på kort från helgens bravader. Jävla rolig helg, grymt rolig. Nästan så att man skulle hoppas på att Sundsvall tar sig till kvalet..... Då kanske det blir en favorit i repris?

Skulle kunna skriva ner maassa om vad som hände i helgen, men jag orkar faktiskt inte skriva så mycket nu.. kanske senare, annars kan ni ju prata med mig öga mot öga istället så får ni höra alla godbitarna! Mycket rolig resa. Ni som inte åkte med missade något!

Nu ska jag dricka oboy!

Snö är kul, slask är skit.

Over and out

/Helen

hänga över dag.

Helgen har varit full med massa trevliga förteelser. Började med idolkväll hos mig med gänget. Skittrevlig kväll faktiskt. Först kollade vi på idol och sedan spelade vi spelet. Sjunga är verkligen INTE min grej -dålig, sämre, och så jag. Haha, halleluja. 1a platsen fightade Paula och Henke om och eftersom vi körde idol, var det ju självklart att vi skulle ha våran egna lilla jury. Ord till verkstad. Surre förvandlades till Swartling, genom att dra över en vit mössa och ha glasögonen utanpå. Raffe stoppade in en sovsäck under tröjan (från sidan såg det ut som en dunderkuk med dunerstånd) och fick lite kajal-mustasch och vips så såg han ut som den där breinholtz, eller vad han heter. Jag själv behövde bara en röd fläck i pannan för att se ut som kirsthi. Detta hände typ halv 3 på natten och alla var verkligen j ä t t e trötta. Brukar alltid hända något när gänget är igång... Hur som, en väldigt trevlig kväll/natt.

Lördag och dags för hockey och fest. Skönt med seger och jävlar vilken inledning på matchen. Spelarna kom ut med en banderoll med texten ”Tack för stödet norra stå, tillsammans fixar vi det här”. Vilken känsla.. Allt hår på kroppen reste sig jag kände mig som en igelkott. Ögonen blev tårögda och glädjen var enorm -Nu förstår jag varför just den här matchen skulle bli något extra. Vi grejar det här, det gör vi.

Träffade min gamla lärare från låg- och mellanstadiet.. Ända sen första klass lovade han mig att vi skulle åka upp och se Leksand spela. För inte så längesen hittade jag en tvåpinnare som jag gjorde när jag gick i just ettan. "Heja Lif" med alla möjliga färger -utom blå, om jag inte missminner mig.
Det löftet var bara ord och blev aldrig verklighet, men nu, typ 12 år senare, träffades vi i ejendals.
Vi Snackade lite minnen och så, ganska trevligt :)

Festen fortsatte när vi kom hem till Ludvika igen. Förfest hos andy, sedan utgång på Grand. En riktigt trevlig kväll. Har inte varit ute på väldigt länge, så det var roligt att träffa folk jag inte träffat på ett bra tag.

Idag var en sån där Megabakis dag. Brukar normalt inte bli bakis, men idag var det dags. Fy fan. Varje bakisdag säger man "Jag ska aldrig dricka alkohol igen", jo tjenare. Ofta man håller det lixom.
Äh. Man mår som man förtjänar.

Ska sova snart tänkte jag .. Tror jag.. Jag är jätte trött, men är ändå inte redo för att sova ännu.

Men, godnatt!

-Helen


God jul


Idag har surre skickat jullåtar till mig. Sitter faktiskt och lyssnar på en nu.. Jag börjar lixom tänka tillbaka till när man liten..Jag ser hur snön vräker ner utanför, hur julgranen står i vardagsrummet och lyser upp i mörkret, självklart är den full med julklappar under. Jag tänker på alla snöbollskrig, och hur vi skottade bort all snö från vår parkering och öste över allt på grannens istället, så att han inte kom in med bilen sen. Eller hur vi gjorde Islyktor kvällen innan julafton och gick upp tidigt på dopparedagen, för att se tomtesagan och öppna våraförsta paket.

Hela den här dagen har faktiskt varit full med julkänslor. Faktiskt! helt sjukt egentligen. Trodde dessa ge-julkänslor-saker tog stopp vid jullåtarna -men ICKE. När jag skulle gå på toa nyss, var skitpappret slut och vad var nödlösningen tror ni? Jo, ett gäng gamla servetter som det står "God Jul" på! Här får det fan vara stopp! Ska man inte kunna skita ifred, utan att bli påmind om julen?
Var är samhället på väg egentligen!?;)

Okej, klart är det mysigt med julkänslor. Men det är för fan aningen tidigt? Det är ju inte ens november ännu. När jag fyllt år -Då kan nedräkningen börja. Men nu vill jag njuta av hösten som, förhoppningsvis, kommer bli full av fina färger.

*~*~*

Ja ja, over and out, hej då, god natt , höjj, på återseende- you name it.

/Helen

Skön måndag.

Kom hem från Umeå igår, grymt rolig tripp. Skönt att komma bort lite, få tänka på något annat för ett tag. Matchen sket sig och det var skit. Men för övrigt, var umetrippen väldigt väldigt trevlig.

Blev jag, lego och totte som drog upp. Fast  resan var lång milmässigt, gick resan fort, både hastighets- och käslomässigt. Men vi fördrev tiden så gott vi kunde änå. Bland annat genom att vissla franska- och andra nationalsånger, om och om igen..

Idag var jag tack och lov ledig så den här dagen har varit helt tom typ. Gick upp 11.30, satte mig vid datorn och har setat här tills nu -kommer göra det ett tag till.  Jag har självklart fixat lite grejer. Texter till hemsidan som måste läggas upp snart osv.... Men idag har varit en sån där skön nollmotivationsdag, eller hur man ska kalla det. Jag har inte orkat göra så mycket idag, men har samtidigt inte haft dåligt samvete för att jag inte gjort något.

Nu har jag fått ut lite samlad energi från dagens gång på min bror. han och två till kom oinbjudna och jag drar igång en fight. Skoj alltså.... Jag vann, tror jag, tycker jag...


Nu ska jag dricka lite mjölk och fortsätta bråka. Jag ska vara den där optimala lillasystern...
Jag slutar på ett villkor -att han diskar.

Tjing

/Helen




Lång kolaseg dag.

Ledig idag från jobbet. Fy fan vad skönt! Jag kommer vara ledig iaf en dag extra i veckan, förhoppningsvis två -mer får det fan inte bli än. Då blir det en mindre summa pengar som kommer in på kontot och mina planer som kostar pengar går i kras. Dessutom har jag ju den här vikbara burken att betala av också, det lär ju gå i förstahand så jag blir av med det så fort som möjligt.

Just precis innan jag loggade in här för att blogga hade jag en plan om vad jag skulle skriva om..... Men det är som alltid, den planen flyger i väg samtidigt som man ska trycka på första tangenten och nu är allt tomt...
Ungefär samma som när man ska berätta en dröm. Detaljerna som sätter färg på drömmen försvinner en efter en när man ska berätta den för någon.

Kan ju alltid skriva vad jag har gjort idag.... Jag har inte gjort ett skit!... Så snabbt var det avklarat.

Jag ska göra om mitt hår. Det har ja bestämt. Permanenta och så färga underhåret brunt ... Sedan klippa det i någon snygg frisyr. Fast jag har inte råd att gå till frissan, man blir ju för fan ruinerad där för att man bara ska klippa lite hår. Nej, så om någon läser detta och känner att den kan hantera hår, så hör av er till mig. Hehe.





*~*~*


Idag är det 3år sedan. Jag kände inte dig, hann ju bara träffa dig några gånger under en 2månaders period. Men ändå hann du förmedla så mycket glädje, att jag kunde se vilken fin människa du var- eller är. Det är hemskt hur världen är orättvis.
Många tänker lite extra på dig idag. Du är för evigt saknad ..Vila i frid.







Borta......

.......är alla bilder och all musik på min dator. fatta ALLA BILDER. musiken var väl egentligen skitsamma -har ju massa kompisar som kan skicka till mig... Men bilder, hade så otroligt mycket bilder som vi inte lagt över på skiva ännu. Vi skulle göra det, men sköt alltid upp det och nu är det försent. så jävla typiskt. Alla bilder från balen, studenten, säckgången... Det är nog dom som känns mest.  Och alla festerna. Fan, en bild säger ju mer än tusen ord sägs det ju -Lär nog haft minst en miljon ord som försvann idag då.. Orsak? Datorn rensade sig själv, säkert något virushelvete.

Hur kan jag skriva detta då? när datorn kolavippat? Jo, i fredags köpte jag en egen, bärbar dator. Så jävla skönt att ändligen gjort det. Nu kan jag ta tag i webredaktörsjobbet ordentligt! Och så kan jag ju, som jag gör nu, ligga nerbäddad i sängen och skriva :) Hur skönt som helst ;)

nu har allsvenskan dragit igång -Äntligen!!. var till hammarby i fredags, rolig resa! vinst blev det, med 10-3... Inte är man van vid att det blir så många mål gjorda på en match? Hemresan var  också rolig , fast fasen vilken tröttchock jag fick. En luftmadrass i mittgången skulle inte varit helt fel just då. Måste sett förjävlig ut.... haha

Nej, nu ska jag nog sova..... Hade bra, godnatt.