Bal imorgon.

Ja, då sitter jag här, nervös så in i helvete inför imorgon.  Hur ska det gå? Hur kommer att vara? Vad kommer att hända? Hur kommer talet gå (ja, jag ska faktiskt hålla tal). Så går tankarna hela tiden. Jag måste dubbelchecka Hela tiden.

Köpte smink idag. Vad summan av kardemumman blev, talar vi inte om här -mamma kanske läser ;).
Men sved gjorde det ganska rejält i själen och i plånboken.

Men nu är iallafall allt fixat tills imorgon, tror jag. Känns som om det är något jag har missat, har jag det så hoppas jag verkligen att det inte är något viktigt. Man vet ju aldrig med mig.

Mitt paraply är trasigt, så jag lär ragga upp ett nytt om det skulle regna imorgon. Den biten får mina päron sköta.

Om 15 timmar börjar festen! Hurrejeda mig.


/Helen


Vacker solnedgång

             
Var bara tvungen att lägga upp detta kort. Jag tog det i lördags när vi satt vid hällarna. Änthä fint?          
                          
                             Vacker solnedgång


Helg.

Happ. Skola om 10 timmar. Då är det tänkt att jag ska lämna in alla min femtioelva arbeten ( nio egentligen). Vare sig det är femtioelva eller nio, spelar ingen större roll faktiskt. Jag kommer inte kunna lämna in alla imorgon.  Kanske några, beror på hur länge jag orkar sitta uppe i natt. Har faktiskt pluggat större delen av helgen, men lik fan känns det som om jag inte kommer någonvart men skiten. 
Orken är lixom borta, varför ska jag plugga nu, när jag om två veckor har gått ut skolan?
Betygen kan ju inte ändras så jäkla mycket på tre dagar, då betygen skall vara satta?

Om fyra dagar är balen. Helt sjukt vad läskigt fort tiden går. Snart står jag där, uppiffad och fin och försöker dansa den där jäklans valsen, en dans som jag inte ens kan helt när jag är nykter och barfota. Hur ska det då gå när man är onykter och har högklackar på fötterna? Ska bli kul iallafall, fan vad jag längtar!

Igår var det myskväll vid hällarna, en badplats här i Ludvika. Otroligt fint var det att se solnedgången. Lägger upp kort senare...
När solen gått ner drog vi till stan för att åka karuseller....
Åkte någon extreme fly. Jag litar inte riktigt på dessa utländska karuseller som sätts upp på en dag. Visst, det är ju inte ofta det händer någon olycka, men en kompis var med om en grej som jag alltid har med mig i tankarna varje gång jag åker karuseller på liknande tivolin.

Nej, dags att köra 110% plugg nu, så jag iaf kan komma i säng före 03.

Godnatt.

/Hellen.


Lördag.

Var med raffe och speedy igår kväll..Jag har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår/inatt.
Jag skrattade till käkanarna värkte och tårarna rann.
Bra galen man kan vara ibland asså. LITE jackass varning på oss tre. 

Nu blir det att plugga för hela slanten ett tag så jag hinner gå med josse på marknaden.
Och tro det eller ej -det är FINT VÄDER I DAG! Så paraplyt behöver jag inte packa ner.



17...

...Så många dagar är det kvar tills jag tar studenten. Utav de 17, är det typ tre som är "riktiga" skoldagar för min del. Känslorna har många ingridienser. En är ju såklart glädje, men så finns ju också ångest med. Ångest för att jag måste lämna allt det roliga, det sociala. Ångest för att jag kanske inte har presterat så bra den sista tiden. Ångest inför framtiden. Jag har en sk. Kravodlad ångest , som vi på ekologi säger.

Skolan har ju alltid varit ens liv. Den har varit dryg och jävlig, men också väldigt rolig.
Man har lixom haft något att göra om dagarna och dessutom fått en tusenlapp varje månad. Den 9e juni går jag ju inte, som innan, på sommarlov. Nej, då går jag och blir arbetslös.

Men man kan ju vända på allt och se det från en annan vinkel....

Nu börjar ju livet. Nu blir jag fri. Visst, nu får man själv kämpa med att hålla kontakten med vännerna som flyttar härifrån.Går man i skolan, sker ju det naturligt att man träffar varandra. Men nu kommer det ju att visa sig vilka som verkligen "blir ens vänner". Är man riktiga vänner, tycker iallafall jag att man inte tappar kontakten för att man slutar skolan. Visst, de som flyttar är det ju självklart att man inte kommer snacka med lika mycket, men ja.. ni förstår säkert.....


Balen då? jo, den ska bli jäkligt kul. Nu börjar allt ordna upp sig. Hämtade klänningen idag och den satt perfekt. Var rädd att jag skulle få jag-måste-hålla-in-magen känslan, men icke. Den satt helt perfekt.
Bilen är dessutom fixad. Riktigt fin bil, väldigt nöjd.

Det som fattas nu, innan jag kan pusta ut riktigt är:
-vem som ska göra frisyren
-permanenta mitt hår
-smycken
-studentkläder

och så lite mer smågrejer...

Gud vad jag är bra på att skriva massa skit i bloggen. Borde skriva om något viktigt någon gång..kanske?

//Kanotbarbie.



nykøping

Sitter just nu på ett ganska så fint hotell i nykøping. Verkar som att detta hotell vill vara ett norkst/danskt, eftersom det ær "æ och ø" på tangentbordet ;)

Har precis klarat HRL utbildningen -før åttonde gången..Yippie.......

Ikvæll ær det ju Schlager EM. Hoppas inte på att Carola vinner , utan jag håller faktiskt på Lordi från finland. kanske inte riktigt ær min musiksmak, men coola var dom.  Vote for Lordi!

Regnet Øser ner hær och snart ska vi ut i kanoterna. Brorsan glømde lægga ner kapell nær han packade kanoterna, så fan vad kanoten kommer bli vattenfylld..

Aja , hade fint . Tjing

Tråkig kväll.

Bored like hell. Fy fan vad tråkigt jag har. Egentligen borde jag plugga men jag orkar inte. Har absolut ingen ork kvar till plugg, just nu. Jag har på tok för mycket i skallen för att kunna koncentrera mig. Tänker bara på den där balen och studenten hela tiden. Det är fan att jag, på något sätt, önskar lite att jag bara går på sommarlov nu och börjar skolan igen i höst. I stället för att nu, på studentfesten,  decka som student och vakna upp som arbetslös dagen efter. ;)

Nädå, klart som fan jag vill gå på balen och ta studenten. Menar bara att det ska bli skönt om stressen lugnar ner sig lite, så man kan stanna upp och njuta och verkligen känna att det snart är slut på skolan.

Ska åka och testa balklänningen på torsdag. Hoppas verkligen den passar och inte är för liten. De har nämligen fått lov att sy ut den redan.... Och så är den för lång också, så jag lär sy upp den. Men innan jag kan göra det så måste jag hitta ett par balskor som passar mina korta och tjocka fötter ..
Hehe,
//MS...Ankfot.

Kanot

Happ, då har jag fått stränga order från en viss Sandra att jag ska uppdatera min blogg lite oftare. Ska försöka lyda henne och skriva oftare, för visst kan jag hålla med om att jag inte skriver så jäkla ofta...



Kanottur
Vad har hänt i veckan då?
Tja.. Inte så mycket faktiskt. Paddlade kanot med majsan i måndags, måste lära henne för vi ska ha det på våran idrottslektion. Första kanotturen för i år. Vi åkte ner ganska så sent på kvällen, runt 20 snåret.. Var så härligt! solnedgången var undrbar. När majsan fått upp farten lite, bestämde vi oss för att åka iväg en bit.. Efter vägen så stog det en man på land och fotade. Han såg väl hur fint det var när vi kom glidandes fram i det vindstilla vattnet och med solnedgången bakom oss, så han fotade oss.
Ni kan ju kolla själva på bilden fast den är scannad, så det blev sämre kvalitet men ni ser ju ändå hur fint det var.

 Det visade sig att killen var från DD och var ute på jakt efter en sommarbild. Så, i tisdagstidnignen blev vi med på förstasidan och det var ingen liten bild heller.


Annars har jag fikat, tränat och varit med kompisar. En helt okej vecka faktiskt, förutom skolan. Där är det kaos. En del krångel, arbeten som försvunnit osv. Men, det löser väl sig sa kärringen som sket i slasken.

 Idag fick vi förresten hämta studentmössorna.
Studenten är så himla nära nu, men ändå så långt bort känns det som.


Pollenchock

Då har jag varit ute och flängt i gen då. Denna gång bar det av till Jönköping, för att kolla på den första kanottävlingen och träffa alla kanotister man känner. Det var mycket roligt, har inte träffat endel sedan sommarn -04.
Jag kände verkligen hur jag blev mer och mer sugen att bara ta en kanot och åka ut på vattnet, var ju perfekt väder för det också. Önskar att jag hade en egen kanot. Skulle köpt en av en kille i klubben, men jag har inte pengar till det just nu så han sålde den nu i helgen -till en kille som inte klarade av den kanoten. Jävligt nödvändigt ;) Han vickade faktiskt efter några meter, snacka om skadegjädje.

Pollenbomen har sprängts nu också känner jag -och det är inte kul. Clarityn eller vad den där medicinen heter funkar inte på mig. Lär väl få fingret ur arslet och komma iväg och testa mig, men jag gillar inte sjukhus så jag håller mig så länge som möjligt.

Hoppas på bio ikväll, bara mamma vill låna ut pengar till mig.. Mitt bankkort har gått sönder -igen..

Nej, nu ska jag sätta mig på balkongen och försöka få lite mer färg i ansiktet och inte bara i pannan som jag har just nu. Brände mig i Jönköping på just pannan, resten av ansiktet har sin normala färg. Förstår inte hur fan jag lyckas.

Ha en trevlig söndagskväll.


Goodbye April.

Partyhelgen slut. Har varit en väldigt rolig helg. Har fan inte tagit det lungt alls.
I lördags åkte jag och Anna till en balaffär i Borlänge. Lyckades hitta en klänning tillslut som var underbar. Lättnaden var obeskrivlig. När vi lämnade affären kunde jag inte sluta le. Jag var så glad. En sten hade lyfts från mina axlar..

När jag kom hem åkte jag direkt på vårmöte vid kanotklubben. Ett möte som tog tre timmar ! Det blev lite stressigt, eftersom jag skulle på födelsedagsfest vid 19. Jag hade inte gjort i ordning mig alls, men eftersom min  bror som skulle köra mig,  var en timme sen så fixade det sig .  Okej, inte så kul att jag kom en timme sen men skönt att slippa stressa.
Festen var hur kul som helst. Massa skratt och galenskap. Vid halv 12 blev det utgång, det var också trevligt, men jag måste säga att Grand börjar bli uttjatat. Det är ju alltid samma folk som är där. Klart, det är ju bra på ett sätt men det skulle ju vara kul med lite nytt folk...

Igår åkte jag ner till stan för att hjälpa till och städa efter gårdagens fest. Men jag kom ner senare än planerat och när jag väl kom, var killarna redan klara. Sköööönt. Så då drog jag med dom till Monte för att äta ostrulle.

På kvällen blev det grillparty hos paula. Brännboll spelade vi också, väldigt kul men faasen vad kass man är. Jag träffar inte bollen, gör jag det så kommer den inte långt. Jag gjorde tre tappra försök att fånga bollen tre gånger, men lyckades endast en gång. De två andra försöken fick jag bollen i huvudet.

Nu ska jag äta. Ha en trevlig 1a maj.. Toodle.