Sendrag, glädje och carpe diem!

Hej hopp. Har precis stigit innanför dörren efter att ha spenderat kvällen med bror hos Patrik. Det kollades på hockey och så var jag bara tvungen att kolla på Sundsvallfilmen igen. Vilken resa, ett leende som inte går at avstyra breder ut sig varje gång jag tänker på den resan..

Trots stress, bekymmer, irritation osv  har dessa senaste dagar varit fyllda av glädje. Det har jag självklart mina vänner att tacka för. I går var det till exempel hockeykväll hos Surre. En väldigt ,väldigt trevligt kväll som vanligt! En kväll som gav många citat och andra roliga grejer.
Vi pratade blandannat om en kille och en tjej, nämner inga namn...Min mun levde sitt eget liv och kläckte ur sig följande:

"tänk om "killen" skulle säga: Aaaaaj, jag har sendrag!!!
och "tjejen" då svarade: Nej. det är orgasm!"

Asså, nu vet ju inte jag om det är lika roligt att läsa här på bloggen, men snacka om att vi skratta. Ibland tänker jag mig inte för vad jag säger -det här var en sådan situation. Den här gången var det ju bara roligt, men ibland slår jag mig för pannan och ställer mig frågan : VA FAN SA JAG SÅ DÄR FÖR!?. Ni som känner mig sitter säkert och nickar när ni läser det här....;)


Anna var hemma och hälsat på från Norge förra veckan! Så underbart att få träffa henne igen, hon är saknad här hemma i Sverige!  Mikael är hemma nu också. Mycket trevligt att få träffa honom lite också. Killen är ju ute och flänger i världen hela tiden. Senast var det USA i typ två månader, han kom hem förra veckan..Härnäst drar han till barcelona på lördag och är kvar där till 13e december.. Man lär ju passa på att träffa grabben nu när man har chansen lixom. I barcelona ska han utbilda sig till reseledare, så klarar han den utbildningen lär man ju inte få se så mycket av honom i framtiden....

Känns så skumt att det är så många som drar....Jag vill också dra iväg, men ändå inte. Många har planerat sitt liv många år framöver, men inte jag. Orka? Nej!. Jag vet ju inte ens vilka tider jag jobbar nästa vecka ännu, hehe....aja, vafan. Lev livet . Oroa sig över livet kan man göra sen....Nu ska jag ta varje dag som den kommer och göra det bästa av den! Carpe Diem!


Svammel? Mjo.. Intresseflagg? STOR!

over and out, klart slut, hejsvej, godnatt.

Kommentarer
Postat av: Surre

"Shut the fuck OFF"

Postat av: Kapten

vill du ligga med mig?

2006-11-27 @ 14:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback