Rubrik

Igår släpptes Metallicabiljetterna. Synd att jag inte fick tag på några, de sålde slut på 45 minuter.. Men men, det kommer säkert något paketerbjudande som det gjorde när de spelade i Göteborg. Får väl hålla utkik efter något sådant istället -Har ändå inga pengar nu.

Samtidigt tror jag inte att de kommer göra samma sjuukt grymma konsert som de gjorde 2004 på Ullevi. Kommer ju jämföra allt med den ,om jag nu får tag på en biljett. Men jag tror ändå inte att man blir besviken -Metallica är ju Metallica liksom...

En annan biljett som också ska köpas, men som kan vänta ett tag, är Hultsfredsbiljett. Jag är grymt sugen på att åka till Roskilde i år men jag vet inte. Jag dras till Hultan ändå. Satt och kollade igenom lite kort som jag hittade när jag städade rummet igår och hittade ett gäng bilder från hultsfred-05. Hur kul som helst! Ett kort fastnade jag riktigt för; det ni ser här under. På bilden är det jag tillsammans med Eillie, en tjej som jag alltid umgicks med när vi gick i skolan. Kunde ta dagar -om inte veckor innan vi delade på varandra, för att sedan vänta några dagar innan vi var igång igen. Nu, mer än ett halvt år efter studenten har vi träffats ett fåtal gånger bara. Det känns lite konstigt.. Visst har vi pratat med varandra, men när vi har kommit till det där med att träffas så har jag varit ledig när hon varit upptagen och vise versa... men men, lär fan bli ändring på det nu.

 Det är sånt här som man saknar med skolan. Både högstadiet och gymnasiet... Läxor var dryga, att gå upp tidigt var drygt och att behöva stå ut med idiotiska människor var sjukt jobbigt –men att alltid ha de man verkligen tyckte om nära var sjukt underbart.. Så visst längtar man tillbaka på ett sätt..

 

*~*~*~*~*

Helgen då?...Jo fan, den har varit überkul. Hockeyresa i fredags –Spårade ur i Emils lägenhet INNAN avfärd. Surre låg så fint på mage så jag la mig på henne och så hade vi lite roligt. Detta uppmärksammade Jessica och ville även hon vara med. Tre gringos i sängen. Yeah. Var skönt det där... Eller ja, skönt innan Emil kom och ville vara med. Då blev det inte skönt, utan tungt! ;)

Resan var kul. Tifot var nice. Andra versen av nationalsången var GRYM!.. Hemresan var lugn och trevlig.

"Varför har du två gitarrer, Larsson?"

I lördags drog jag och Jessica upp till fiendeland för att kolla på tjejvasan. För att visa vilka vi var drog vi på oss en varsin leksandströja. Ganska underhållande faktiskt, fick många kommentarer och reaktioner. Mer om det kan ni läsa i jessicas blogg.. fotomuppen.blogspot.com ,hon har skrivit en mycket utförlig och schysst återberättelse .. Några bilder finns med där också..

På kvällen fick vi sällskap av flamman. Vi skulle frossa i godis hade vi bestämt tidigare. Slutade med att vi kom hem med ett och ett halvt kilo godis, en påse chips och tre liter läsk. Nog skulle vi frossa allt..... Undertiden vi käkade godis kollade vi på Mighty Ducks 2 och sedan disney -som vi sedan också vaknade till på söndagsmorgonen.. Mycket trevligt.

På eftermiddagen blev det firande. Jessica har ju fyllt 20 så hennes släkt kom och det blev glass i stora lass och semlor. Gott som fan, och man blev mätt som fan också. Diggade den där släkten stort. Ett tag visste jag inte om jag skulle klara av mer.. Höll på att dö av skratt, ja. Jessica vet iaf.

"Leksand har varit världens bästa lag i sverige"


Kommentarer
Postat av: Anonym

min coola 75årige mormor:"Ja de e så jag blir aldeles till mig i trasorna!" ;)

2007-02-28 @ 22:08:54
Postat av: Helen

Hahaha. hon var coolast av dom alla!:) vilken drömsläkt!

2007-02-28 @ 23:12:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback