Borta bra men hemma bäst -eller hur var det?

Att bli överfallen av verkligheten direkt när man sätter sin fot på perrongen i Ludvika är lika jobbigt varje gång. Att ständigt känna "jahapp, då var man hemma igen då" när man ser ABB eller det där fula konstverket på sporthallens vägg -och inte tala om den såkallade blixten i rondellen som jag personligen tycker ser ut som en pisstråle. Visst har jag rätt? Det är ju jävligt tråkigt att komma hem när man har varit borta någonstans. Som nu i helgen och så långt veckan har gått hittils tar vi som exempel.. Var i fjollträsk (okej, därifrån ville jag åka och kände en skön lättnad när tåget rullade från Centralen -undantag) och åkte därifrån till romme på söndagen. Sedan dess har jag varit vid klubben varje dag. Sov kvar till måndagen, åkte hem då och sov hemma en natt, sedan tillbaka igen på tisdagen för att då sova kvar där under natten. Allt kopplas bort där. Det är som Baloo i djungelboken säger "glöm bort alla sorger och besvär" .. Det är så jävla sant, där glömmer man bort... Eller som ferdinand säger "jag trivs bättre här..."
    Skulle åkt hem lunchtid idag, sket i det och åkte hem 14.00 istället. Väl hemma kommer verkligheten ifatt en och allt är som vanligt igen -Fast något värre denna gång, tyvärr. Om det här varit matematik, skulle det förmodligen  klassats som världens svåraste ekvation.

Nåväl, jag ska flytta. Det är kul. Hoppas jag kan få nycklarna i morgon så jag kan börja lasta in prylar. Det hade varit skoj. Så jävla skönt att få eget. Så inom en snar framtid kommer det bli någon form av en liten inflyttningsfest med de närmaste. Finns en gård med grill -kommer användas flitigt under sommarn kan jag lova.

Nej nu är det sängen. Kanske blev ett bittert inlägg idag, men så är det. Alla har en bitterfitta inom sig, även jag.

Tjoplong. Någon som känner för att hjälpa till att bära kan komma till åhlenshusets parkering imorgon på eftermiddagen. Tack på förhand.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback