Vajj dass it räääjn!

Fy fan vad jag är dålig på att skriva blogg. Tanken har funnits varje kväll, men har alltid besegrats av jag-tar-det-i-morgon-tanken. Farligt det där att skjuta upp saker till nästa dag. Oftast blir det ju aldrig av.
I allafall inte för mig. Ska jag göra något så ska det ske direkt, inte imorgon, eller dagen efter det. Då glömmer jag bort det.

Idag skulle jag ha åkt till Rättvik på classic med Matilda och hennes pojkvän. Allt var bestämt, de skulle hämta upp mig halv 3. Men runt klockan 1 så ringde hon och sa att bilen gått sönder när de skulle åka från Fagersta och hit till Ludvika. Bra jävla taskigt tajming. Man får väl se det som så att det var tur att den gick sönder nu och inte där uppe i Rättvik.

Jag har planerat lite vad jag ska göra för roligt framöver. 10e Augusti är det  Winnerbäck i Leksand med några vänner. Blir den sjunde konserten jag ser med Lars. Ganska många, men jag tröttnar aldrig på hans musik, den är underbar. . Dagen efter ska vi, när vi ändå är i Leksand, gå på Leksands Sommarland. Blir första gången jag är där någonsin. Där ska vi röja. Jag ska vinna i Go-kart och fyrhjuling, annars går jag hem.
Samma dag, alltså på fredagen, åker jag och Paula till Göteborg. Där ska vi gå på Liseberg och så klart hinner vi med shopping också. Blir andra gången jag är där på lite mer än en månad.

Fast, underbart är kort och vi måste åka hem på söndagen redan, för jag börjar jobba dagen efter, den 14e. Fast INTE på pannkaksfabriken, utan på en tygaffär som heter Hema. Verkar vara ett schysst ställe.  De yngre tanterana / äldre damerna (välj själv) har jobbat där sedan 1983. De har då inte tröttnat på sitt jobb iallafall -jag tröttnade ju på laggen när jag inte ens jobbat en  vecka.. Hehe. Nej, men jag ser faktiskt framemot att börja där.


Nu tycker jag att väderguden kan sluta pissa ner oss, så att det blir sol och badväder igen. Detta väder är ju inge kul, det sätter sig verkligen på humöret och dagarna går så jävla sakta.
Gråa dagar skyndar aldrig på
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback